Dergi Şablon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saido

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulunuz için yapmış olduğunuz dergi şablonu var mı acaba ? Yaparken boyutunu kaç yapalım ? Çözünürlük falan ? Basımda sonra sıkıntı çıkmaması için tecrübeli arkaşlarımızından yardım istiyorum.Kaç tane basmalıyız , fiyat falan ? Lütfen yardım

Sayın hocam, tüm bu sorularınızı dergiyi bastırmayı düşündüğünüz matbaa'ya sorun. Biz her ne kadar şöyle, böyle yapın desek de matbaanın alışkanlıkları, yöntemi, araçları farklı olduğunda bir anlamı kalmayacaktır.

ilçemizde matbaa olmadığı için, dergi yapanlar en azından tecrübelerini paylaşırlarsa bizim için rahat olur.

250 tane 40 sayfalık bir dergi için 1100 TL maliyet çıkartmışlardı bize. Sayfaları bildiğimiz normal dergi gibi parlak olanlardan.

loperselim' Alıntı:
250 tane 40 sayfalık bir dergi için 1100 TL maliyet çıkartmışlardı bize. Sayfaları bildiğimiz normal dergi gibi parlak olanlardan.

Çok iyi fiyat hocam. Tanesi 4,5 TL'ye geliyor. Bence iyi. Hangi il orası?

AKADEMİA' Alıntı:
loperselim' Alıntı:

Çok iyi fiyat hocam. Tanesi 4,5 TL'ye geliyor. Bence iyi. Hangi il orası?

Samsun. Ofsetlerde uygun fiyat olur genelde. Sayı 500e çıksa tekinin fiyatı 3,5'a da iner. Sayıyla alakalı biraz da.

BBNET
Geri