Dergi bastıran varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ertsen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ertsen

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar,
projemiz için bir dergi bastırmamız gerekiyor ancak tecrübem yok. Bugün bir matbaayı aradım en az 500 adet baskı olur dedi. Bizim için bayağı fazla. 100-150 tane olsa yeterli olacak. Tecrübeli olan arkadaşlar bu işleri nasıl yaptığı konusunda bilgi verirlerse sevinirim.

ertsen' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
projemiz için bir dergi bastırmamız gerekiyor ancak tecrübem yok. Bugün bir matbaayı aradım en az 500 adet baskı olur dedi. Bizim için bayağı fazla. 100-150 tane olsa yeterli olacak. Tecrübeli olan arkadaşlar bu işleri nasıl yaptığı konusunda bilgi verirlerse sevinirim.
Hocam siz 100-150 tane de bastırsanız adamlar 500 dergi parası alacaktır. Matbaalar öyle çalışıyor. Biraz da kesenin ağzını açmanız gerekir diye düşünüyorum.

Hocam zannedersem bu baskı makinelerinden kaynaklıyor. Ben de sorduğumda 500 den aşağı olmaz demişti. Dergiye reklam alabilirsen matbaa masraflarını çıkarabilirsin.

ertsen' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

ben şimdiye kadar 3 dergi çıkardım. 1 i aydın doğan tarafından bastırıldı o beleş. diğerleri yaklaşık 60 sayfa 500tane 1500 civarı tutmuştu. okula baya para kaldı. kartvizit relamlardan 25lira yarım sayfa 50lira tam sayfa 250 lira., bu işte reklam toplamak önemli.

Hocam dijital matbaacılığı bir araştırın derim. 3-5 kitap da 300-500 kitap da basılıyor.

Son düzenleme:
Teşekküler arkadaşlar. Reklam biraz zor görünüyor bu aşamada. dijital matbaacılığıda bir araştırayım.

Uygun fiyata okul dergisi basılarak ücretsiz olarak kargo ile adrese teslimi yapılır(Türkiye geneli). Referans isteyenlere mail yoluyla referanslar gönderilir.
İletişim tel:0532 365 38 59

dört yıldır her yıl bastırıyorum. sponsor buluyoruz. 100 150 de basarlar. kendi ilinizle sınırlı kalmayın.

bu sene bastıracaz 500 tane yaklaşık 32 sayfa..fiyat olarak 1200 tl çektiler... reklam ve sponsorlarımızla halledecezzz

Ben de çok bastırdım az ise ofset çoksa matbaa. Üstelik ofsette cmky gibi sorunlar yok. Ofis ankara batıkennt ya da gür ozalit kızılay arayın fiyat aln ben bastırıp kargolarım size

Geri