Ders dışı egzersiz açma BT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan faruk55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

faruk55

Aktif Üye
Bugün izlediğim Bilişim Sohbetleri (Bugun indirip izlediğim "Teknolojinin Öğretim Programları ile Bütünleştirilmesi" konulu) programında sayın MEB Uzem Kordinatörü Alper EFE sorulan bir soru karşısında ilgili yerlere bildiririz şeklinde verdiği cevaba istinaden aklıma bir fikir geldi.(Konu Bu benim eserim projelerinde neden BT öğretmenleri görev alamıyordu)
Ders Dışı Egzersiz Yönetmeliği ne bizim branşımızın da eklemelerini sağlayamazmıyız. Örneğin istekli ve yetenekli öğrencilerden bir grup oluşturup ders dışı Bilgisayar egzersizi (Photoshop, Flash, Web Tasarım vs.) yapabilmek faydalı olmazmıydı. Örneğin Türkçe öğretmeni “Drama” yada beden eğitimi öğretmeni “Futbol” gibi konularda egzersiz yapıp ekders alabiliyoruken neden BT öğretmenleri Flash ile ilgili egzersiz açmaya olanak izin vermiyorlar.
Bu işin gerçek muhatabı kim bilmiyorum ve ulaşabileceğimizi de pek sanmıyorum.
Bunun için Alper EFE bey e uzem@meb.gov.tr adresine mail attım sizde atarsanız daha etkili olabiliriz arkadaşlar.
Değiştiremesek bile denedik deriz…

Çok haklısınız hocam benim de birkaç öğrencim var ikide bir dersten sonra bize programlama dili veya flash öğretir misiniz diyen.. Bu gibi öğrencilere biz de egzersiz açabilsek ne iyi olur. Ama yok bize biraz fazla ekders öderler de okul hatta meb batar değil mi!

gerçekten benim de hep merak ettiğim bir mevzuydu atalım biz de bir mail bakalım

Alper bey sesimize kulak verdi ve Proje çalışmaları kısmına dahil edilebilineceğini ve bununla ilgili çalıştıklarını açıkladı. Teşekkür ederiz kendisine en azından kulak verdiği için.

egzersiz sizi sıkıntıya sokabilir ancak halk eğitimden hayat boyu öğrenme porjesine başvurup istediğiniz dersi çıkarabilirisniz en fazla haftada 10 saat ek ders alabilirsiniz. tabi formatörler mesai saati dışında yapmak şartıyla

faruk55' Alıntı:
Bugün izlediğim Bilişim Sohbetleri (Bugun indirip izlediğim "Teknolojinin Öğretim Programları ile Bütünleştirilmesi" konulu) programında sayın MEB Uzem Kordinatörü Alper EFE sorulan bir soru karşısında ilgili yerlere bildiririz şeklinde verdiği cevaba istinaden aklıma bir fikir geldi.(Konu Bu benim eserim projelerinde neden BT öğretmenleri görev alamıyordu)
Ders Dışı Egzersiz Yönetmeliği ne bizim branşımızın da eklemelerini sağlayamazmıyız. Örneğin istekli ve yetenekli öğrencilerden bir grup oluşturup ders dışı Bilgisayar egzersizi (Photoshop, Flash, Web Tasarım vs.) yapabilmek faydalı olmazmıydı. Örneğin Türkçe öğretmeni “Drama” yada beden eğitimi öğretmeni “Futbol” gibi konularda egzersiz yapıp ekders alabiliyoruken neden BT öğretmenleri Flash ile ilgili egzersiz açmaya olanak izin vermiyorlar.
Bunun için Alper EFE bey e uzem@meb.gov.tr adresine mail attım sizde atarsanız daha etkili olabiliriz arkadaşlar.

http://www.bte.org.tr/ders_disi_egitim_ ... rnegi.html

btedernegi' Alıntı:
faruk55' Alıntı:

http://www.bte.org.tr/ders_disi_egitim_ ... rnegi.html

süpersiniz.. :alkis:

Geri