faruk55
Aktif Üye
Bugün izlediğim Bilişim Sohbetleri (Bugun indirip izlediğim "Teknolojinin Öğretim Programları ile Bütünleştirilmesi" konulu) programında sayın MEB Uzem Kordinatörü Alper EFE sorulan bir soru karşısında ilgili yerlere bildiririz şeklinde verdiği cevaba istinaden aklıma bir fikir geldi.(Konu Bu benim eserim projelerinde neden BT öğretmenleri görev alamıyordu)
Ders Dışı Egzersiz Yönetmeliği ne bizim branşımızın da eklemelerini sağlayamazmıyız. Örneğin istekli ve yetenekli öğrencilerden bir grup oluşturup ders dışı Bilgisayar egzersizi (Photoshop, Flash, Web Tasarım vs.) yapabilmek faydalı olmazmıydı. Örneğin Türkçe öğretmeni “Drama” yada beden eğitimi öğretmeni “Futbol” gibi konularda egzersiz yapıp ekders alabiliyoruken neden BT öğretmenleri Flash ile ilgili egzersiz açmaya olanak izin vermiyorlar.
Bu işin gerçek muhatabı kim bilmiyorum ve ulaşabileceğimizi de pek sanmıyorum.
Bunun için Alper EFE bey e uzem@meb.gov.tr adresine mail attım sizde atarsanız daha etkili olabiliriz arkadaşlar.
Değiştiremesek bile denedik deriz…
Ders Dışı Egzersiz Yönetmeliği ne bizim branşımızın da eklemelerini sağlayamazmıyız. Örneğin istekli ve yetenekli öğrencilerden bir grup oluşturup ders dışı Bilgisayar egzersizi (Photoshop, Flash, Web Tasarım vs.) yapabilmek faydalı olmazmıydı. Örneğin Türkçe öğretmeni “Drama” yada beden eğitimi öğretmeni “Futbol” gibi konularda egzersiz yapıp ekders alabiliyoruken neden BT öğretmenleri Flash ile ilgili egzersiz açmaya olanak izin vermiyorlar.
Bu işin gerçek muhatabı kim bilmiyorum ve ulaşabileceğimizi de pek sanmıyorum.
Bunun için Alper EFE bey e uzem@meb.gov.tr adresine mail attım sizde atarsanız daha etkili olabiliriz arkadaşlar.
Değiştiremesek bile denedik deriz…