Ders dışı egzersiz ve BTR

Kodla Büyü

designbote

Üye
Arkadaşlar bugün İlçe Mem BTR'nin egzersiz yapamayacağını söyledi. Görevlendirme kapsamında 2006 da çıkmış maddeye göre yapılamayacağını belirtti.

Yapan arkadaşlar varsa hangi maddeye ve hangi yazıya göre yapıyorlar onu belirtirlerse sevinirim.

Egzersiz : Satranç- haftada 6 saat ve BTR görevlendirme saatlerinin dışında.

BTR görevlendirmesi kendi okulumda değil Fatih Projesi kapsamında boş lisede.

hocam ben tübitak kapsamında yapmak için başvurdum...başvurmadan öncede aradım...olur yapın planı gönderin dediler...gönderdik...SONUÇ HÜSRAN... :D

mesai saatinize bağlı hocam ...mesela bizim okul 07:20 - 12:30 arası .. öğleden sonra açabiliyoruz

hocam benim de mesai saatleri dışında. ders saatlerim ve btr çalışma saatlerim dışında ayarlamama rağmen ilçeden onay ücret onayı gelmedi.

2006 da çıkmış olan bir yönetmelikte görevlendirmesi olan bir öğretmen 18 ders saatten fazla ek ders alamaz yazıyormuş ona binaen yapmamışlar.

bende anlamadım ama bayramdan sonra gidip konuşacağım. btr görevlendirme şartlarını, btr çalışma saatlerini vs. herşeyi götüreceğim, ekstra sendikayı da devreye sokmayı düşünüyorum.

designbote' Alıntı:
hocam benim de mesai saatleri dışında. ders saatlerim ve btr çalışma saatlerim dışında ayarlamama rağmen ilçeden onay ücret onayı gelmedi.

2006 da çıkmış olan bir yönetmelikte görevlendirmesi olan bir öğretmen 18 ders saatten fazla ek ders alamaz yazıyormuş ona binaen yapmamışlar.

bende anlamadım ama bayramdan sonra gidip konuşacağım. btr görevlendirme şartlarını, btr çalışma saatlerini vs. herşeyi götüreceğim, ekstra sendikayı da devreye sokmayı düşünüyorum.

onu diyen saçmalamış .... Alabiliyorsunuz hocam ...2006'nın üzerine kaç kere değişti bt rehberlik yönetmeliği .....

satranç için 6 saat alıyoruz mesela biz....

designbote' Alıntı:
mesai saatinize bağlı hocam ...mesela bizim okul 07:20 - 12:30 arası .. öğleden sonra açabiliyoruz
ben lisede görevlendirme olarak çalışıyorum, okulumda da öğlenciyim. haftada 2 gün gidiyorum.

okulunda sabahtan açabilirsin o zaman ....

malum o zaman dersin ve lisede btr görevin yok

karinca hocam ben btr nin yeni yönetmeliği ile bayramdan sonra gideceğim. gittiğimde nasıl savunma yapabilirim?

okulunda sabahtan açabilirsin o zaman ....

malum o zaman dersin ve lisede btr görevin yok
aynen öle bende buna göre açtım zaten.
btr görevlendirme şartlarını eski formatörlük şartları gibi zannetmiş olabilirler. tekrar gideceğim bakalım. sizde herhangi bir sorun çıkmadı ne güzel.
hangi il veya hangi ilçe hocam.
teşekkürler

konuyu yeniden güncel hale getirmek istiyorum. bu egzersiz işi önemli bugün benim başımda yarın hepimizin.

BTR egzersiz yapabilir mi? yapamaz mı? yaparsa hangi yönetmelik ve hangi maddeye göre yapar?
yapamazsa hangi yönetmelik ve maddeye göre yapamaz?

Derneğimizde bu konuda yardımcı olursa sevinirim. konuyu oraya da ileteceğim.

Geri