Ders dışı egzersiz zamanları hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan krack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

krack

Aktif Üye
okulumuz meslek lisesi, günlük 10 saat ders var. 10. saatten sonra çocuklarla proje egzersizi yapmak istiyorum, müdüre bu şekilde yapabilir mi diye sorduğumda sadece ders saatlerinde yapabileceğimi söyledi. bana da yapabilirim gibi geliyo, bununla ilgili genelge bulabilir miyim diye google a baktım eski genelgeler geliyo. en son çıkan genelgeyi nasıl buluruz. bu konu hakkında fikir sahibi olan var mı

Hocam dediğiniz yönetmeliğe aykırı bir durum

Çalışmalar ders dışında yapılacak, kesinlikle ders saatinde ve boş derslerde olmayacaktır. Aylık programlarda çalışma saati ve yeri belirtilecek, öğle saatinde çalışma yapılmayacaktır.

Öğretmenler çalışmalarını sabahçıysalar öğleden sonra veya hafta sonu; öğlenciyseler sabah veya hafta sonu yapacaklardır. Tam gün eğitim yapan okullardaki çalışmalar, okul çıkışında veya hafta sonu yapılmalıdır.

klebsiella' Alıntı:
Hocam dediğiniz yönetmeliğe aykırı bir durum

Çalışmalar ders dışında yapılacak, kesinlikle ders saatinde ve boş derslerde olmayacaktır. Aylık programlarda çalışma saati ve yeri belirtilecek, öğle saatinde çalışma yapılmayacaktır.

Öğretmenler çalışmalarını sabahçıysalar öğleden sonra veya hafta sonu; öğlenciyseler sabah veya hafta sonu yapacaklardır. Tam gün eğitim yapan okullardaki çalışmalar, okul çıkışında veya hafta sonu yapılmalıdır.

bugün müdür beyle bi kere daha konuştum ikna oldu. 10. saatten sonra yapacağım egzersizleri, teşekkür ederim

Geri