Ders Dışı Hazırlık ile ilgili bir soru?

Kodla Büyü

hckaya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hazırlık ve planlama görevi
MADDE 11- (1) Bu Kararın 10 uncu maddesinde sayılanlar hariç, müdür yetkili öğretmenler dâhil, her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli öğretmenlere, haftada 3 saati geçmemek üzere Bakanlığa bağlı okul ve kurumlarda aylık ve ücret karşılığı fiilen okuttukları her 10 saat ders için 1 saat daha hazırlık ve planlama görevi karşılığında ayrıca ek ders ücreti ödenir.

yukarıdaki maddeye göre örgün eğitim ile mesleki açık öğretim lisesi derslerini toplayarak hazırlık ve planlama ekders saatini hesaplayabilirmiyiz (örnek vermek gerekirse örgün eğitimde 26 saat açık lisede 10 saat toplam 36 saat diyerek 3 saat hazırlık ve planlama alabilirmiyiz)

10uncu maddede sayılan istisnalar dışında kalıyor ise açık öğretim lisesinde fiilen girilen derslerin de dahil edilmesi gerekir bu duruma göre.

Konuyu hortlatmıs olacağım sanırım

Hocalarım yıllardan beri açık lise de hazırlık plânlama ücreti almıyoruz bu konuda net birşey bulamadım okuk idaresi bu konuda yetiştirme kursuna veriyoruz size de veririz diyor ama onlarda bir araştıralım diyor

Bu kapsamda açık lisede hazırlık plânlama ekders ücreti alan var mı acaba hangi maddeyi öne surebılırız
Tşk ederim

Geri