Ders işleyemiyorum!

Kodla Büyü

**melike**

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
10 saat dersim var 7 ve 8 lere birer saat
geçen sene doğum izninde olduğum için ders yoktu
lab dağılmış, çalışan 10 pc var
sadece birinde fare klavye var
diğerleri kayıp
projeksiyonun kumandası bile kayıp

az önce müdüre gittim durumu anlattım
olanlarla idare et işte hocam dedi
şaşırdım mı?
hayır tabii ki
çünkü dersimi seçmiş olmaları bile büyük lütuf onlara göre

neyse onlara da bişey demiyorum!
kimseye bşey diyemiyorum artık

şimdi ders işleyemediğim için ben suçlu olurum
işlerken de suçluydum, öğrenciler nefret ederdi, zorla kendimi yırta yırta ders anlatırdım.
pöffffffff :-1:

+
klima bozukmuş sınfı su bastı
projeksiyon kumandasına gerek yok zaten çalışıyomuş projeksiyon
çünkü sağlam projeksiyonumu götürüp bzouğu takmışlar buraya
bir de müdür geldi "sınıfı biraz düzenle bakanlık müfettişi gelecek" dedi. :o

formatörlük zaten belli değil olsa da kabul etmiycem (10 saat dersim var)
sorun olmaz di mi?

hocam ders işleyememe sendromunu şahsen çoktan aştım...
acizane tabiriyle sallamıyorum artık...müdürünüzün dediği gibi eldekilerle bişeyler yapın...
ben daha çok video slayt falan gösteriyorum...elde kullanılacak bilgisayar sayısı 6 ya düştü...diğerleri pert...yapacak bişey yok...

salla gitsin hocam sende. canını sıkma eğer hayır demeyi başaran biriysen hiçbişi yapma git gel.

sağolun arkadaşlar
hocam tutanak tutup iyice batmıyım gözlerine,
sağolsunlar adamlar geçen sene yine idare etti beni, sorun çıksın istemiyorum :(

laboratuarınızın şu anki fiziki yapısını ve içerisindeki materyallerle ilgili kayıtları tutanak ile sunun. sonra müfettiş hocam burası ne hal dediğinde müdürünüzü arkanızda göremeyebilirsiniz.

demirbaş listesi yap hocam sınıfın için müdüre imzalattır. müfettiş geldiğinde en azından elinde o olur. ayrıca zorunlu formatörlük resmiyette yok ama uygulamada böyle yapabiliyorlar. sizde dilekçe istediklerinde imzalamayın (isterlerse) eğer imzalarsanız itiraz hakkınız yok. ama imzalamadan görevlendirirlerse iptal işlemi için dilekçe yazın verin.

**melike**' Alıntı:
sağolun arkadaşlar
sağolsunlar adamlar geçen sene yine idare etti beni, sorun çıksın istemiyorum :(

böyle davranacaksan burda niye veryansın ediyorsun 8)

**melike**' Alıntı:
peki bana "zorunlu formatör olacaksın" gibi bişey derler mi?

hocam sana ufacık bir idare ettim gösterisi yapar karşılığında canını isterler.Kılıfına uyduracaksın ve diyeceksin müdür bey sancılarım oluyor ben laboratuarla ilgileneme hele zaten formatör değilseniz o sınıfı eğitime öğretim hazır bulundurmak bu müdürlerin sorumluluğu

Hocam sağlam projeksiyonu nereye koydularsa, koydukları gibi geri getirsinler. BT sınıfının demirbaşına kayıtlı çünkü hepsi. :x

**melike**' Alıntı:
sağolun arkadaşlar

hocam tutanak tutun, hiç değilse zümrenize yazın onu okumadan imzalarlar. bir sıkıntı olursa çok güzel sıyrılınır olay öğretmene kalır. lütfen sağlam iş yapın.

kondansatör' Alıntı:
**melike**' Alıntı:
sağolun arkadaşlar

böyle davranacaksan burda niye veryansın ediyorsun 8)

aman ne bileyim hocam ben de şaşırdım nasıl davranacağımı!
başınızı ağrıttıysam affola :(

only61, evrim0626, xsentiuss, madlion, kondansatör, ismailt, advena, esenordelarthe hocalarım okuyup cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim :)

Hazır matbu form var, B.T. öğrt dosyasında bulunması gerekiyor diye imzalatın. orada b.t. araç gerç durumu çalışıp çalışmadığını durumunu yazıyorsunuz bu şekilde B.T. Sınıfını teslim aldım diye siz ve müd. yard imzalasın

Geri