M memo41 Aktif Üye Mesajlar 189 27 Mayıs 2008 #1 arkadaşlar ilçedeki öğretmenr bu anketi doldurmayacakmış...bizim okulda ben yanlışlıkta tüm öğretmenlere doldurttum..herhangi bir sorun olurmu..
arkadaşlar ilçedeki öğretmenr bu anketi doldurmayacakmış...bizim okulda ben yanlışlıkta tüm öğretmenlere doldurttum..herhangi bir sorun olurmu..
M memo41 Aktif Üye Mesajlar 189 27 Mayıs 2008 #3 ya ne bileyim ..ilsisden girince anket açılınca ben dedim bizde dolduracaız galiba..ama daha onra bir baktım ildekiler dolduracakmış...
ya ne bileyim ..ilsisden girince anket açılınca ben dedim bizde dolduracaız galiba..ama daha onra bir baktım ildekiler dolduracakmış...
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 27 Mayıs 2008 #5 http://bilgisayarbilisim.net/bugun_sonm ... 19979.html
H hokuspokus2 Site Gezgini Mesajlar 39 27 Mayıs 2008 #7 memo41' Alıntı: arkadaşlar ilçedeki öğretmenr bu anketi doldurmayacakmış...bizim okulda ben yanlışlıkta tüm öğretmenlere doldurttum..herhangi bir sorun olurmu.. Genişletmek için tıkla ... benim yerime doldurmuş sayılırsın
memo41' Alıntı: arkadaşlar ilçedeki öğretmenr bu anketi doldurmayacakmış...bizim okulda ben yanlışlıkta tüm öğretmenlere doldurttum..herhangi bir sorun olurmu.. Genişletmek için tıkla ... benim yerime doldurmuş sayılırsın
blue123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 27 Mayıs 2008 #8 ben senin yerine doldurdu ok..şaka bir yana da bir problem olurmu...
blue123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 27 Mayıs 2008 #9 bilgisi olan yok galiba..yada bu konuyla kimse ilgilenmiyor....
D disposable_hero Site Gezgini Mesajlar 41 27 Mayıs 2008 #10 arkadaşlar bende ilçede görev yapıyorum ilçe milli eğitim doldurulmasını istedi. yani problem olmaz telaşa mahal yok.
arkadaşlar bende ilçede görev yapıyorum ilçe milli eğitim doldurulmasını istedi. yani problem olmaz telaşa mahal yok.
blue123 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 821 27 Mayıs 2008 #11 iyi ya...ben anlamadaım bu işi ama neyse