ders programımda 8. sınıflar 2 saat gözüküyor

Kodla Büyü

BayTerapi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar müdür yardımcımız ders programımı verdi ama 8 ler 2 saat olarak gözüküyor.. değişiklik var mı ? ben 1 saat biliyorum..

Hocam 7 lerde bunsene zorunlu 2 saat depilmi ya seçmeli gözükiyor artı 7 ve 8 de seçmediler sadece 5 ve 6 zorunlu 2 saat mi

Acil bu 7.siniflar zorunlu olmasi gerekmiyor muydu ya her yıl kademeli olarak geçiyoruz demişlersi. Acil cevap olursa ders programi yapıcaz

btnotlari' Alıntı:
Acil bu 7.siniflar zorunlu olmasi gerekmiyor muydu ya her yıl kademeli olarak geçiyoruz demişlersi. Acil cevap olursa ders programi yapıcaz
Hocam konu ile ilgili yazın çıkmasını beklediğimiz kurul kararı alınamadı malum meb gündemi yoğun. Eski sistem ile devam ediyoruz.

Tamam ozaman 7 ve 8 de seçmeli 2 saat mi olacak 1 saat mi nasil yapalim ben formatörüm sıkıntı yokta şimdilik

5. sınıf - BTY - 2 saat - zorunlu
6. sınıf - BTY - 2 saat - zorunlu
7. sınıf - BTY - 2 saat - seçmeli
8. sınıf - BT - 1 saat - seçmeli

Arkadaşlar anladim ben baktim zaten listeyede ben her yıl kademeli olarak geçiş dendi mesela matematikçilerin 7. 5 saate çikti 4 tü ee buderslerin hepsi aynı değilmi bizim ders için ayrı yonetmenlik mi çıkacak 7. Sıbıftada zorunlu die yada bu işin sonu ne misal seneye yada 2. Donem yine mi seçmeli yoksa dendiği gibi zorunlu olacak mi

7 ve 8 lerde zorunlu olcağını sanmıyorum hocam, bu şekilde kalır.

zorunlu olacak dendi ve 5-6 larda zorunlu oldu, gerisi kaldı zannedersem.

Bu iş yine sarpa saracak bence sadce 5 ve 6 da zorunlu kalırsa 7 8 de seçmeli olursa ne anladik bu işten .neden diğer derslerde bu geçil oluyorda bilişimde olmuyor ilginç ya

uysal_rockci' Alıntı:
8. sınıf - BT - 1 saat - seçmeli

her sene aynı muhabbet. o bunu dedi şu bunu dedi yerine açıp okuyalım biraz.
arkadaşın yukarıda yazdığı gibi olacak aynı.

seneye ise aşağıdaki gibi:

8. sınıf - BTY - 2 saat - seçmeli

Beyler ben bir şeyi kaçiriyormuyum ya hani bu ders kademeli olarak geçecekti . O zaman bizim ders bundan sonra 5 ve 6 da zorunlu 2 saat 7 ve 8 de seçmeli 2 saat ilerleyen yıllarda değişecek bi durum yok yani.

hasan' Alıntı:
...
Hocam idarecinizde hala şüphe varsa; e-okuldan girip,
İlkokul-Ortaokul Kurum işlemleri
->__Ders işlemleri
->____Ders Programı
Buraya 7A veya 8A sınıfını seçtiğ zaman görecek ki gelen dersler arasında BTvY yok....

Bu klasik cevabı her yıl yazan arkadaşlar arasına bende katıldım. Oranı az da olsa çok bilen ve bidiğinde inat eden idarecilerimize en temiz cevapdır.
Dersin saatini bilmeyen ve resmi yazılarla bile ika edilemeyen idarecilerimiz her sene Ekim ayında e-okul ders programı girerken e-okul tarafından bizzat ikna edilir.

hasan' Alıntı:
!!!
Aşamalı geçiş...

Şöyle:
2012-2012
5.sınıflar 2 saat seçmeli ydii (çizelge değiştiği için zorunlu olarka düşünebilirsniz)
6.7.8.sınıflar 1 saat seçmeli (eski sistem)

2013-2014
5.6. sınıfar 2 saat zorunlu
7.8. sınflar 1 saat seçmeli -eski sistem

2014-2015
5.6.sınıflar 2 sat zorunlu
7. sınıflar 2 saat seçmeli
8. sınıflar 1 saat seçmeli -eski sistem

2015-2016
5.6. sınıflar 2 saat zorunlu
7.8. sınıflar 2 saat seçmeli
Talim Terbiyenin yazısı ;http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2013_05/28033917_ilk_ort_haf_ders_ciz_28mays2013.rar
ilkogretim-bilisim-teknolojileri-uygulama-ve-materyaller-f138/7-siniflarda-bilisim-teknolojileri-zorunlu-mu-secmeli-mi-t132536.html
mevzuat-yonetmelik-f25/dersimiz-gelecek-sene-7-siniflara-zorunlu-mu-t118144-15.html

Eyw hocalarim saolun norm sorunu için 7 ve 8 lerede zorunlu olmasi gerek ama bakıp görecez hayırlıai olsun...

Geri