ders programim hakkinda sorum var

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mrhaba benim sorum su .tam gun bir okulda 12 saat bt dersim var ve btryim. 5 ve 6. Siniflar 7. Derse de kaliyorlar. Mudur ders programini oyle bir yapmis ki 30 saatin 8 tanesini haric geri kalan 2 ser dersimi son 2 sate vermis. Sali gunu 6 ve 7 carsamba gunu 6 ve 7 dolu .Bunda ek ders hesaplamasi bakimindan haksizlik var mı.

YOK HOCAM 18 SAAT EKDERS ALIRSIN SADECE PROGRAMINI MÜDÜR BEY YAPARKEN BİRAZ GICIKLIK YAPMIŞ SANIRIM HEPSİ BU

Soryyu yanlis sormusjm aslinda okulda kalma saatimle ilgili bir hsksizlik var mi demk istemistim

Hocm 5 ve 6 larda 7. Derse kaliyor bazi ogretmenler. Bazilari kalmiyor. Cikisimiz 3. 10 ama sadece 5 ve 6 lar icin

hocam btr isen en son ders saatine kadar beklemek zorundasın aslı budur dersin olsun olmasın 17,00 a kadar beklemek yok mesala salı günü 14,00 da herkesin dersi bitiyor sende gidersin çarsamba 15,10 ise diyemezsin benim ders 14,00 de bitti giderim diye bekleyeceksin .

bilisim5587' Alıntı:
Mrhaba benim sorum su .tam gun bir okulda 12 saat bt dersim var ve btryim. 5 ve 6. Siniflar 7. Derse de kaliyorlar. Mudur ders programini oyle bir yapmis ki 30 saatin 8 tanesini haric geri kalan 2 ser dersimi son 2 sate vermis. Sali gunu 6 ve 7 carsamba gunu 6 ve 7 dolu .Bunda ek ders hesaplamasi bakimindan haksizlik var mı.
Diğer 3 gün de 7 ders saati okulda bulunmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Ek ders saati hesabı ise BTY dersinin ilk saat veya son saat olmasına göre değişiklik göstermez.

hocam benzer bir durum geçen yıl benim de başıma geldi. seçmeli dersleri son 2 saatte yani 7-8. saatlerde yapıyorduk. yani okulda dersler 16:40 da bitiyordu. başka okullarda BTR 2:30 ikili öğretimdekiler 12:30 da çıkarken ben 16:40 a kadar kalmak zorunda kalıyordum. haklısınız bence de haksızlık ama bu haksızlığı yönetmelik yapıyor. Yani yasal olarak itiraz hakkımız yok. Ne yazık ki en başında olduğu gibi hala okuldan okula farklı uygulanıyor ve herkes aynı ek dersi alıyor ama aynı çalışmıyor.
Not: Bu yıl çözümü BTR olmamakta buldum tavsiye ederim :idea:

missilver hocam ben de olmak ıstemıyorum ama bu zorunlu tutuluyor. vALİLİKTEN YAZ GELIYOR ISTEYIP İSTEMEDİĞİNİZE BAKILMAKSIZIN .nasıl BTR olmadınız

Geri