Hocam sen eski ÇÖPe bakıyorsun. YEni ÇÖPe göre 11. sınıflar 18 saat dal dersi.melanik' Alıntı:arkadaşlar erkek tekniğin sitesine bakarsanız ordaki çerçeve programında 11 lerin ders prgramı yeniden 22 saat olarak gözüküo.oysa kısa süre önce 18 e düşmüştü?
bas_kan' Alıntı:12 ler
24 saat ibe
4 saat in. prog.
11lerde açık kaynak, int prog ve mesleki yabancı dil okutulmayacakmı?
gökalp' Alıntı:bas_kan' Alıntı:12 ler
24 saat ibe
4 saat in. prog.
11lerde açık kaynak, int prog ve mesleki yabancı dil okutulmayacakmı?
12'lerde ibe + 7 saate kadar alabiliyorsunuz.
Biz 5 İnternet Prog. + 2 Mesleki yab. dil aldık.
Açık kaynak için ders saati kalmıyor hocam...
hocam seneye 24 ibe + 2 açık kaynak seçilecek diye biliyorumturdem' Alıntı:seneye 12 ler için
3 saat açık kay.
3 saat int. prog.
2 saat mesleki yabanci dil seçtik diyelim geriye 8 saat kalıyor ona ne seçmeliyim?
ewt hocam bu gayet mantıklı :alkis: bende böyle düşünmüştüm ama eminde olamadım herkes farklı yazmış çünkü.bi de şu duruma takıldım şimdi işletme bec. yi okulda işleyince ders saati değişiomu bi arkadaşta böyle yazmış :?:bas_kan' Alıntı:Hocam çok fazla yorum olmuş bu konular hakkında son olarak ben anladıklarımı yazayım siz onaylayın yada yanlış olan yerleri yazın
2011-2012
10.sınıflar
4 btt
4 prog. temell.
2 t.elekt.
2 paket
2 mesleki gelişim
2 bilişim tek. res.
11.sınıflar
10 web
6 grafik
2 veri tabanı
12.sınıflar
24 ibe
4 internet prog.
2012-2013
10.sınıflar
4 btt
4 prog. temell.
2 t.elekt.
2 paket
2 mesleki gelişim
2 bilişim tek. res.
11.sınıflar
10 web
6 grafik
2 veri tabanı
12.sınıflar
24 ibe (alınacak zümre kararı ile stajda işlenecek konular arasında mesleki ingilizce + internet programcılığı modülleride olacak)
2 açık kaynak
ewt hocam haklısınız.turdem' Alıntı:tabloyu incelerseniz anadolu mes. için 16 saat olduğunu göreceksiniz. son sınıfta uygulamaya gitmeyen öğr. için geçerli
gökalp' Alıntı:Arkadaşlar bu sene 12. sınıflarda bir değişiklik yok yani 24 ibe + 4 + 3 (seçmeli) yani toplam 31 saat alabilirsiniz.
Bizde o yüzden 24 ibe + 5 İnternet Prog. + 2 Mesleki yab. dil aldık. Ama siz 3 saat seçmeliyi biz almıyoruz derseniz kültür dersi seçilebilir.
O zamanda 24 ibe + 4 int.prog. alabilirsiniz...
kumruli' Alıntı:11 .sınıf
9 web
4 grafik
3 internet programcılığı
2 mesleki yabancı dil
bu nasıl arkdaşlar