ders süreleri değişmiş galiba??

Kodla Büyü

melanik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar erkek teknikte yeni çerçeve programı yayınlanmış ve ders süreleri yine değişmiş galiba.sadece 12 lerin değişmiş gibi gözüküo. sizlerde bi inceleyin.yorumlarınızı bekliyorum.

11. sınıflarda değişmiş düzeltiyorum.18 saatten 22 saate çıkmış alan dersleri.

ee arkadaşlar nasıl seçicez dersleri geçen seneki gibimi olacak? yahu kimsenin ders seçmeyle ilgili bi sorunu yok galiba? :cry:

12. sınıflarda geçen seneki program geçerli yeni program bu yıl 10. ve 11. sınıflarda uygulanacaktır. megep in sitesinde açıklama var.

arkadaşlar erkek tekniğin sitesine bakarsanız ordaki çerçeve programında 11 lerin ders prgramı yeniden 22 saat olarak gözüküo.oysa kısa süre önce 18 e düşmüştü?

melanik' Alıntı:
arkadaşlar erkek tekniğin sitesine bakarsanız ordaki çerçeve programında 11 lerin ders prgramı yeniden 22 saat olarak gözüküo.oysa kısa süre önce 18 e düşmüştü?
Hocam sen eski ÇÖPe bakıyorsun. YEni ÇÖPe göre 11. sınıflar 18 saat dal dersi.

ewt yanlış bakmışım galiba.kusurbkmayın arkadaşlar 11 ler 18 saat.peki 12. sınıflarda ne olcak durum? kaç saat olacak?

şu şekildemi seçiosunuz dersleri?

11.sınıflar için (kız teknik ve meslek lisesi)

10 saat web
6 saat grafik
2 saat veri

10. sınıflar (kız teknik ve meslek)

4 saat btt
4 saat prg.tem
2 saat temel elk.
2 saat paket prg
2 saat bilişim teknik resmi

bu zaten sabit.

12 leri anlayamadım napıcaz? :(

12 ler
24 saat ibe
4 saat in. prog.

11lerde açık kaynak, int prog ve mesleki yabancı dil okutulmayacakmı?

bas_kan' Alıntı:
12 ler
24 saat ibe
4 saat in. prog.

12'lerde ibe + 7 saate kadar alabiliyorsunuz.
Biz 5 İnternet Prog. + 2 Mesleki yab. dil aldık.

Açık kaynak için ders saati kalmıyor hocam...

ticaret meslek lisesideyim
web tasarım dalında
11. sınıf
web tas. 10 saat
grafik 6 saat
veritabanı org. 2 saat olmak üzere toplam 18 saat seçdim
seneye okutulacak 12 sınıf. derslerini işletmeye öğrenci göndermediğimiz için 16 saat seçecekmişiz.
16 saat hangi dersler seçebilirim yardımcı olur musunuz?

gökalp' Alıntı:
bas_kan' Alıntı:
12 ler
24 saat ibe
4 saat in. prog.

12'lerde ibe + 7 saate kadar alabiliyorsunuz.
Biz 5 İnternet Prog. + 2 Mesleki yab. dil aldık.

Açık kaynak için ders saati kalmıyor hocam...

hocam şimdi nasıl oluyor anlayamadım.24 saat işl.bec.+ 4 saat--- int prg cılığı, mesleki yab.dil veya açık kaynak derslerinden birini almayacakmıyız? :?:

seneye 12 ler için
3 saat açık kay.
3 saat int. prog.
2 saat mesleki yabanci dil seçtik diyelim geriye 8 saat kalıyor ona ne seçmeliyim?

turdem' Alıntı:
seneye 12 ler için
3 saat açık kay.
3 saat int. prog.
2 saat mesleki yabanci dil seçtik diyelim geriye 8 saat kalıyor ona ne seçmeliyim?
hocam seneye 24 ibe + 2 açık kaynak seçilecek diye biliyorum

Hocam çok fazla yorum olmuş bu konular hakkında son olarak ben anladıklarımı yazayım siz onaylayın yada yanlış olan yerleri yazın
2011-2012
10.sınıflar
4 btt
4 prog. temell.
2 t.elekt.
2 paket
2 mesleki gelişim
2 bilişim tek. res.

11.sınıflar
10 web
6 grafik
2 veri tabanı

12.sınıflar
24 ibe
4 internet prog.

2012-2013
10.sınıflar
4 btt
4 prog. temell.
2 t.elekt.
2 paket
2 mesleki gelişim
2 bilişim tek. res.

11.sınıflar
10 web
6 grafik
2 veri tabanı

12.sınıflar
24 ibe (alınacak zümre kararı ile stajda işlenecek konular arasında mesleki ingilizce + internet programcılığı modülleride olacak)
2 açık kaynak

bas_kan' Alıntı:
Hocam çok fazla yorum olmuş bu konular hakkında son olarak ben anladıklarımı yazayım siz onaylayın yada yanlış olan yerleri yazın
2011-2012
10.sınıflar
4 btt
4 prog. temell.
2 t.elekt.
2 paket
2 mesleki gelişim
2 bilişim tek. res.

11.sınıflar
10 web
6 grafik
2 veri tabanı

12.sınıflar
24 ibe
4 internet prog.

2012-2013
10.sınıflar
4 btt
4 prog. temell.
2 t.elekt.
2 paket
2 mesleki gelişim
2 bilişim tek. res.

11.sınıflar
10 web
6 grafik
2 veri tabanı

12.sınıflar
24 ibe (alınacak zümre kararı ile stajda işlenecek konular arasında mesleki ingilizce + internet programcılığı modülleride olacak)
2 açık kaynak
ewt hocam bu gayet mantıklı :alkis: bende böyle düşünmüştüm ama eminde olamadım herkes farklı yazmış çünkü.bi de şu duruma takıldım şimdi işletme bec. yi okulda işleyince ders saati değişiomu bi arkadaşta böyle yazmış :?:

Arkadaşlar bu sene 12. sınıflarda bir değişiklik yok yani 24 ibe + 4 + 3 (seçmeli) yani toplam 31 saat alabilirsiniz.

Bizde o yüzden 24 ibe + 5 İnternet Prog. + 2 Mesleki yab. dil aldık. Ama siz 3 saat seçmeliyi biz almıyoruz derseniz kültür dersi seçilebilir.

O zamanda 24 ibe + 4 int.prog. alabilirsiniz...

gökalp' Alıntı:
Arkadaşlar bu sene 12. sınıflarda bir değişiklik yok yani 24 ibe + 4 + 3 (seçmeli) yani toplam 31 saat alabilirsiniz.

Bizde o yüzden 24 ibe + 5 İnternet Prog. + 2 Mesleki yab. dil aldık. Ama siz 3 saat seçmeliyi biz almıyoruz derseniz kültür dersi seçilebilir.

O zamanda 24 ibe + 4 int.prog. alabilirsiniz...

teşekkürler hocam :+1:

11. sınıflarda alan ortak dersi olarak açık kaynak kod. dersi belirlenmiş ders programını değiştirdik bu yüzden açık kaynağı 11 e koyduk çünkü okutulacak yıl olarak 11. sınıf demişler.ders bilgi formlarından alan ortak yazan yeri inceleyin derim.

Ekli dosyalar

kumruli' Alıntı:
11 .sınıf

9 web
4 grafik
3 internet programcılığı
2 mesleki yabancı dil

bu nasıl arkdaşlar

internet programcılığı 12. sınıf değil mi hocam onun yerin veri tabanı ekleseni daha iyi olmaz mı?

hocam bu seneki 11 ler ne zaman görecek internet programcılığını_? seneye onlara işletim sistemleri var sadece

Geri