ders saati paylaşımı hk

Kodla Büyü

glimmer

Süper Üye
Süper Üye
merhaba arkdaslar okulda toplam 48 saat ders var. ve sadece benim bilişim öğretmeni.
ücretli öğretmen başvuruusunda bulunmus okul gelecek arkadasla dersleri 24 - 24 paylaşacakmısız.
ben acıkcası hayal kırıklığına ugradım full alırım diye düşünüyordum.
Bu konuda bana resmiyet doğrultusunda yol gösterebilir misiniz?

hocam siz dersinizi fullersiniz kalan dersler ücretliye verilir kadrolu bir arkadaş olsaydı 24 24 bölüşürdünüz

ama bunu kabul etmiyorlar işte hocam 18 saat için ücretli gelmezmiş
varsa yasal bi yönetmelik vs paylaşalım ltf

o zaman resmi sormak istediğinizi ve resmi cevap istediğinizi söyleyin :) ipler kopar ama...

nosTRa' Alıntı:
o zaman resmi sormak istediğinizi ve resmi cevap istediğinizi söyleyin :) ipler kopar ama...
aynen öyle :)
açıkçası mdr yrdmcısı arkadas cok deger verdiğim biiri. Yani birbirimize nazımız geçiyor onu cok da kırmak istemiyorum ama hayırlısı.
Sıkıldım ya 7:30 da ders bitiyo akşam. Allah yardımcımız olsun

ders konusunda öncelik sizin hocam. arkadaşlarında dediği gibi diğer arkadaş kadrolu olsaydı 2 ye bölebilirdiniz. bildiğim kadarıyla maksimum 30 saat alabiliyorsunuz. dilekçe verip 30 saate girmek istediğinizi belirtin. bırakın idareniz düşünsün

O müdürün akrabası falan mı diye sorarlar adama.
Ücretli öğretmenin gemesi şart mı? Başka bir okuldan belki ders tamamlamaya gelir biri?
Ya da o okulda ek ders alamayan biri girmek isteyecektir. Neden ücretli?

ben neler gördüm hocam...
eskio okulumda padişahlıgıını ilan etmiş bir müdür ve onun şakşakçısı il mem
resim öğretmeni ingilizce dersine giriyodu. resi dersine başkka bi öğretmenin akrbasını getiriyolardı vs vs...

???MÜDÜRLÜĞÜNE

Millî Eğitim Bakanlığının yönetici, öğretmen, uzman ve usta öğreticileri ile diğer görevlilerinin aylık ve ek ders ücreti karşılığında okutacakları ve okutmuş sayılacakları haftalık ders saatlerinin sayısını, ders görevi alacakların niteliklerini ve diğer hususları, 5/3/1964 tarihli ve 439 sayılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Yüksek ve Orta Dereceli Okullar Öğretmenleri ile İlkokul Öğretmenlerinin Haftalık Ders Saatleri ile Ek Ders Ücretleri Hakkında Kanun ve 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 89 uncu maddesinin verdiği yetkiye dayanılarak Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici Ve Öğretmenlerinin Ders Ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda hazırlanmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici Ve Öğretmenlerinin Ders Ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararının 5. maddesi c) fıkrasında; ? Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 15 saate ders okutmakla yükümlüdürler. Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç hâlinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir.? hükmü, 6. maddesinin B fıkrasında; ?Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 15 saate, kadar alanlarında, alanlarında ek ders görevi verilemeyen veya kısmen verilebilenlere, ihtiyaç halinde ve istekleri üzerine alanları dışında da ek ders görevi verilebilir.? hükmü, 20. maddesinin (3) fıkrasında; ?Aynı belediye sınırları içinde alanlarında veya ilgili öğretmenin girebileceği diğer alanlarda aylık karşılığı ders ve ek ders görevi saatlerini dolduramayan öğretmen varken bu dersler 9 uncu maddede sayılanlara verilemez.? hükmü bulunmaktadır.

Tarafımda ??..Fakültesi, ?? Bölümü, ?? Anabilim Dalı, ?.. öğretmenliği ??. tarihinde başarıyla tamamlayarak mezun olup, ?.. tarihinden itibaren okulunuzda kodrolu ??. öğretmeni olarak çalışmaktayım. 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı ?? tarihinde şahsıma düzenlenen ders programında tarafıma bilgi verilmeden ?.. dersinin verildiğini ayrıca ek ders saatimin ? saat olduğunu öğrendim. Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici Ve Öğretmenlerinin Ders Ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararının 5?inci ve 6?ncı ve 20?nci maddesi gereğince ?.. alanında ve 15 saat ek ders görevi verilmesi hususunda gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim. 20/02/2013

Adres:

.. Öğretmeni

Bu dilekçeyi idareye ver hocam. İstediğin resmi yazılar dilekçede var.

Alıntı: http://forum.memurlar.net/konu/1766238/

kadrolu istediğini alır ücretli kalanı alır. resmi yazı var mıdır bilmiyorum ama her yerde bu şekilde uygulanır.

Hocam 24-24 de devlet zarar eder :-) o yüzden sen tam alırsın geri kalana ücretli gelir. Hakkından vazgeçme...

sizin gibi bilgisayarcılar yüzünden mağdur olan biziz diyeceğim kızacaksınız...

kul hakkını unutmayın öğrencilere kim ders verecek? bakkalın liseyi bitirmiş oğlu oda bilgisayar biliyor ya ücretli olur ne güzel,,,

okuldakiler bilgisayarcıya muhtaç demişti bu sitede bir hocam gerçekten de haklı imiş saf olanı da iyi kullanıyorlar

yardım etmek ayrıdır. kullanılmak ayrı.

06Davut' Alıntı:
sizin gibi bilgisayarcılar yüzünden mağdur olan biziz diyeceğim kızacaksınız...

kul hakkını unutmayın öğrencilere kim ders verecek? bakkalın liseyi bitirmiş oğlu oda bilgisayar biliyor ya ücretli olur ne güzel,,,

okuldakiler bilgisayarcıya muhtaç demişti bu sitede bir hocam gerçekten de haklı imiş saf olanı da iyi kullanıyorlar

yardım etmek ayrıdır. kullanılmak ayrı.
siteminizi anlıyorum hocam iyi niyetinizin de farkındayım.
Ama lütfen kırıcı olmayalım...
Ayrıca kimsenin kimseyi kullandığı yok rahat olun sayın hocam

Geri