Ders saatimi doldurmadan bölüm şefi olabilirmiyiM?

Kodla Büyü

buzozgur

Aktif Üye
merhaba arkadaşalr ben aday öğretmenim bu sene ilk senem ve bir çpl de meslek öğretmeni olarak çalışıyorum. 14 saat dersim war 6 saat boşlugum var. biraz detaya inersek şuan 18 saat ek ders karşılıgı ilçe milli eğitim müdürlüğünde 8 5 calısıyorum haftada 3 gün. burdan istifa etsem haftalık maaş karşılıgı olan 20 saat dolmayacagı icin biraz topun ucunda olucam (görevlendirme açısından). benim sorum şu: okulda labaratuar var ve tek alan öğretmeniyim. bölüm şefi olsam yazılan 10 saat bakım onarım dersleri ile 20 saatim dolabilir mi yoksa bu 10 saat bakım onarım olayı 20 saat dolduktan sonra ek ders olarak mı görünüyor ?

Bölüm şefliği verilmesi gereken bir şeydir zaten..10 saat direk ek ders olarak geçer ders saatiyle bir alakası yoktur.

hocam teşekkür ederim cevabınız için çpl de çalışıyorum elimde sadece lise 2. sınıf war 11 öğrencim var ama labaratuar gayet donanımlı 10 bilgisayardan olusuyor. haftanın 2 günü derse giriyorm kalan 3 günde milli eğitimde görevlendirmem war 8 5 calısıyorum. şimdi bölüm şefligine başvursam ne olur sizce? mem deki görevlendirmemi iptal edebilirmiyim? ve 20 saati dolduramadıgım icin (14 saat derism war) 6 saat beni diğer okullara görevlendirebilirler mi ?

6 saat için görevlendirme yapabilirler ilçe milli eğitimin insiyatifinde yada okul yönetiminin tutumuna bağlı müdürle bi konuşun ona göre hareket edin derim..

Hocam teknik öğretmenseniz başvurun; başvurudan sonra vali onayına gidecek. Vali onayladıkan sonra 10 saate kadar haftalık bakım-onarım adı altında ekders alabilirsiniz.

Sayın hocam, teknik öğretmenler 20 saate kadar maaş karşılığı 20 saate kadar da zorunlu ek ders karşılığı görevlendirilirler.
Yani sizen 20 saati geçmeniz başka okulda görevlendirilmenizin önünde engel değil. Sizi 40 saatinizi doldurana kadar başka okullara da görevlendirebilirler. Eğer başka okullarda da kendi alanınızda girebileceğiniz dersler varsa 20 saati geçseniz de görevlendirilebilirsiniz.

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam, teknik öğretmenler 20 saate kadar maaş karşılığı 20 saate kadar da zorunlu ek ders karşılığı görevlendirilirler.
Yani sizen 20 saati geçmeniz başka okulda görevlendirilmenizin önünde engel değil. Sizi 40 saatinizi doldurana kadar başka okullara da görevlendirebilirler. Eğer başka okullarda da kendi alanınızda girebileceğiniz dersler varsa 20 saati geçseniz de görevlendirilebilirsiniz.

hocam o 40 saat olayı kendi okulunuzda ders oldguu sürece değil mi ?

Geri