Ders Saatleri

Kodla Büyü

bolubeyi

Aktif Üye
meslek liselerinde bu sene okutulacak ders saatleri yazdığım gibimi arkadaşlar.
2013-2014 için
10.sınıflar için = 16 zorunlu + 4 seçmeli
11.sınıflar için = 18 zorunlu + 2 seçmeli
12.sınıflar için = 2 zorunlu + 4 seçmeli + 24 işletme
--------------------------------------------------------------
2014-2015 için ;
10.sınıflar için = 16 zorunlu + 4 seçmeli
11.sınıflar için = 18 zorunlu + 4 seçmeli
12.sınıflar için = 2 zorunlu + 4 seçmeli + 24 işletme
----------------------------------------------------------------------
yanlış mı biliyorum acaba bilmediğim bir değişiklik varmı ?

megep de o şekilde yayınlamışlar hoca. bende şaşırdım . başka değişiklikler varmı bilmiyorum. her gün birşeyleri değiştiriyorlar takibide zorlaştı .

meslek liseleri dersen çok geniş bir kavram olur bu. ATL, AML, TL ve ML gibi okul türleri var ve hepsinin de ders saatleri birbirinden farklıdır. 1-2 saat bile olsa farklı yani. mesele 2013-2014 yılında ATL için meslek dersi saatleri; 10.sınıflar-15 saat, 11.sınıflar-15 saat ve 12.sınıflar-19 saat.
buradaki pdfyi incelemeni tavsiye ederim:
http://www.megep.meb.gov.tr/dokumanlar/ ... %C4%B0.pdf
(Tabloların başlıkları her sayfada farklıdır, okul türüne dikkat !!!)

meslek lisesi hocam yani ML. :) farklı türleri olduğunu bildiğim için açarak yazmıştım halbuki :) saolasın tesekkürler

ders yükünde esas olan talim terbiyenin belirledikleridir. meslek lisesinde 10. sınıflar toplam 35 11. sınıflar 37 ve 12 . sınıflar 42 saat ders yüküne sahip bende megepe göre hareket edecektim müdür yardımcımız (teknik öğretmen) gelen yazıları göstererek beni uyardı.

mehmetersin' Alıntı:
ders yükünde esas olan talim terbiyenin belirledikleridir. meslek lisesinde 10. sınıflar toplam 35 11. sınıflar 37 ve 12 . sınıflar 42 saat ders yüküne sahip bende megepe göre hareket edecektim müdür yardımcımız (teknik öğretmen) gelen yazıları göstererek beni uyardı.
hocam bende böyle bir duyum aldım ama resmi bir haber kaynagı bulamadım. dediğingibi bende 10. sınıflar için 35, 11. sınıflar için 37 12. sınıflar için 42 biliyordum ancak, 10.sınıflara + 2 seçmeli eklenmiş dedi arkadaş. yazıda ders yükü 35, 37 , 42 mi yazıyordu hocam

tek bir yazı değildi müdür yardımcımız rotasyona gitme ihtimali var ama Allah başımızdan eksik etmesin ay ay gelen değişiklikleri incelemiş ve ilgili yerleri işaretlemiş :)

mehmetersin' Alıntı:
tek bir yazı değildi müdür yardımcımız rotasyona gitme ihtimali var ama Allah başımızdan eksik etmesin ay ay gelen değişiklikleri incelemiş ve ilgili yerleri işaretlemiş :)
bizede lazım öyle bir müdür yardımcısı :)

Geri