Ders ve Kılavuz Kitaplarınız Geldi mi?

Kodla Büyü

denizz

Site Gezgini
Bizim okulda sadece 7 ve 8 lerin ders kitapları geldi. 5 ve 6 lara dair hiç bir şey yok. Ayrıca Kılavuz kitabıda gelmemiş, geçen sene de aynı durum olmuştu. Ders zorunlu oldu düzelir dedik ama aynen devam demekki.

gelmedi daha.Gelirse süper olacak kafamı kurcalayan en önemli sorun bu, bu sene.

BT ve Yazılım dersi için kılavuz kitap ve ders kitabı şimdilik yok. Kitap teslim alımı formunda bu derse ait hiç bir şey yoktu.

Arkadaşlar benim sormak istediğimde şimdi 7 ve 8 ler için kılavuz kitap geldi.

Ders olarak 1 den 8 ci Basamağa ders vericez değil mi ?

Ben ilk defa göreve başlicam bi özel kolejde. Sitedeki materyalleri ders planlarını indirdim hep.

Başka neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim...

7. sınıflar için 7.basamak, 8. sınıflar için 8.basamak planını uygulayacaksınız sadece.
deniz1429' Alıntı:

Ben ilk defa göreve başlicam bi özel kolejde. Sitedeki materyalleri ders planlarını indirdim hep.

Diğer basamaklar için ne yapmamı önerirsiniz. Sitede var olan yıllık planlar ve materyalleri mi kullanmalıyım...?

deniz1429' Alıntı:

hocam kolej diyorsun 7-8 konuları öğrenci durumuna göre yetersiz kalabilir 7lerde on parmak falan var çocuklar sıkılabilir ilk hafta bi öğrenci durumlarına bak gerekirse tutanakla bildirerek kitabı kullanmayıp yada bazı üniteleri seçerek ve gerekirse farklı konular al planına müfredata uygun.

Geri