Dersim Yok :(

Kodla Büyü

privateaday

Site Gezgini
Arkadaşlar yeni atandığım yerde (yargı kararı) yani okulda ne bilgisayar laboratuarı ver nede bilgisayar dersi ! Şimdi ne olacak ne yapmam lazım,bilişim tek. rehber öğretmenliği başvuru formu doldurup verdim ama, bundan sonraki süreç ne olur ? Sonuçta okulda ders yok, norm durumu malum bildiğiniz gibi :(

sizi oraya atayanların ne kadar büyük zekaya sahip olduklarını BİMER'e sor, sonra peşine bir soruşturma geçir, rahatla yapacak işin veya meşguliyetin olur hocam. Gerizekalılar baş olmuş, başlar ayak altında denir bunlara.

Çoğumuz aynı durumdayız. BTR göreviyle günü doldurursun. Müdürün bu adam işten anlamaz der falan filan...
Arada gelmeyen öğrtmenin dersine girersin.. Umutsuz konuşmiyim diyorum ama ben yine de konuşmiyim iyi olur ;)

:?

privateaday' Alıntı:
Arkadaşlar yeni atandığım yerde (yargı kararı) yani okulda ne bilgisayar laboratuarı ver nede bilgisayar dersi ! Şimdi ne olacak ne yapmam lazım,bilişim tek. rehber öğretmenliği başvuru formu doldurup verdim ama, bundan sonraki süreç ne olur ? Sonuçta okulda ders yok, norm durumu malum bildiğiniz gibi :(

hocam bende aynı durumdayım...kadrom amasya ilyas o.o norma kadro 1 olduğundan bişey olmuyor,merkeze yakın yerlere btr başvurusunda bulun...ama sürekli görevlendrme olması sıkıntılı biraz eğreti oluyorsun...seneye 3. senemiz inş. il içi isteyebiliriz.

Benimde kendi okulumda hiç dersim yok. BTR olarak lisede başladık öyle gidiyor. hakkımızda hayırlısı. norm fazlası atamalarındada tercih yapmadım..

Dersim yoksa Tunceli var :))) kızmayın çok soğuk oldu ama durum pek sıcak sayılmaz Allah yardımcın olsun.

müdür sana ders vermekle yükümlüdür, ya ders bulur yada okul. müdürler toplantısında dillendirir kesin dert etme problem senin değil.
il/ilçeye görevlendirme isteyebilirsin mem ile konuş milli eğitimde bilgisayarcı onların da işine gelir, rahat edersin

Hocam takmıyorum artık, ne olursa olsun ya, onların sorunu bizi bu hallere düşürenler utansın :verymad:

Geri