mert_aylan' Alıntı:Bakanlık sendikaya yeterli başvuru olmadığından derslerin açılmadığını söylemiş. diğer derslerde çok başvuru varmış.
Külliyen yalan. Böyle birşey olabilir mi? Bizim dersimizi bile kaldirdiginiz sistemi kimler yapıyor acaba. Içim çok dolu ama buraya dokemiyorum işte.mert_aylan' Alıntı:Bakanlık sendikaya yeterli başvuru olmadığından derslerin açılmadığını söylemiş. diğer derslerde çok başvuru varmış.
:alkis:efe83izmir' Alıntı:Bu çok ayıp bir şey daha önceden seçilen dersimiz, şimdi son dakikada seçilemez seçen öğrencilerin ekranında da silinmiş, bu durum bizi hem mağdur etmekte hem de velilerin ve öğrencilerin önünde küçük düşürmektedir. Dersimizi gereksiz, seçilmeye dahi hak etmeyen bir ders olarak göstermektedir. Yazık çok yazık yıllardır verdiğimiz emek, üstümüze vazife olmasa dahi, devlet sevgisiyle yaptığımız onca angarya iş ve sonrasında yapılan bu ortada bırakılma küçük düşürülme hepimizin canını çok sıktı, keşke baştan dersi seçtirmeselerdi. Bu duruma düşmezdik, veli daha önceden seçtiğimiz dersiniz şimdi neden seçemiyoruz dediğinde sadece dudak bükerek bilmiyorum diyorum. Dersi kaldırarak seçilemez hale getiren, Bilişim çağında çok önemli adımlar atanları kutluyorum.... :? :? :?
bugün yarın red gelince kendi kendine yaparsın hocam appinvertorualonewolfselman' Alıntı:Bizde sıkıntı yok. Hatta müdür bey sana dky açtım kabul eder misin dedi. Bende kabul ettim. Appinvertor ile android'e devam.
bu türk-eğitim-sen'e tekrar geçmek gerekiyor.Bu sendikayı kuvvetlendirmek lazım sesimizi duyuran bir sendika ve gerçekten çalışıyorlar.cilekes_ogrt' Alıntı:http://www.turkegitimsen.org.tr/icerik_goster.php?Id=11152
Söylenti midir ? Haberin altinda basvuru yazisina bir bakin
ismailt' Alıntı:bu türk-eğitim-sen'e tekrar geçmek gerekiyor.Bu sendikayı kuvvetlendirmek lazım sesimizi duyuran bir sendika ve gerçekten çalışıyorlar.cilekes_ogrt' Alıntı:http://www.turkegitimsen.org.tr/icerik_goster.php?Id=11152
Söylenti midir ? Haberin altinda basvuru yazisina bir bakin