Dersimiz DYK dan kaldırılmış, Bakanlık Red Vermiş...

Kodla Büyü

paradox99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar şu an itibari ile dersimize bakanlıktan red gelmiş, Antalya da, diğer illerde var mı böyle bir durum?

niye bizim dersler sıkıntı oluyor başka dersler olmuyor da...
bilişim dediler kodlama dediler sonuç daha karanlık gibi.

Çok saçma ya, Beden Görsel Sanatlar Müzik duruyor, Sosyal Faliyet Dersleri diye diyorum, Ama Bilişim Teknolojileri ve Yazılım bütün sınıflarda Red edilmiş :(((

Bakanlık sendikaya yeterli başvuru olmadığından derslerin açılmadığını söylemiş. diğer derslerde çok başvuru varmış.

mert_aylan' Alıntı:
Bakanlık sendikaya yeterli başvuru olmadığından derslerin açılmadığını söylemiş. diğer derslerde çok başvuru varmış.

Geçtiğimiz yıl 2 grup 5 lerden 2 grup 6 lardan açtım, az mıymış bu? :x :x :x

mert_aylan' Alıntı:
Külliyen yalan. Böyle birşey olabilir mi? Bizim dersimizi bile kaldirdiginiz sistemi kimler yapıyor acaba. Içim çok dolu ama buraya dokemiyorum işte.

Okullarda en çok sevilen ders, kursta sayısı düşmeyen tek ders. Kapatmak çocuklara yapılan çok büyük bir haksızlık, her çocuğun evinde bilgisayarı yok, kalabalık sınıf ortamında anlayamadığı konuları kursta pekiştiriyorlardı. Mebin uygulaması öğrencileri vurmuştur maalesef onlar adına üzüldüm. Biz zaten alışığız işe gelince 1. sınıf, uygulamaya gelince 2. sınıf öğretmen görülmeye.

katılım az ise bırakın kalsın sıkıntı yok ozaman.sebep başka.memurlar nete felan yazalım gündemde tutalım.memurlar net gibi sitelerin haber masasına yazalım.haber değeri var.

MEB destekeleme ve yetiştirme kurslarında sadece bilişim dersini kaldırdı.link oluşturursanız bilişim öğretmenleri için çok iyi bir şey yapmış olursunuz.haftalık ders çizelgesinde bulunan tüm derslerden açılabileceği genelge ile sabit.ortada resmi bir açıklama olmadan taşra teşkilatına telefonla emir geldi.haber yaparsanız seviniriz.ben gönderdim

Bu çok ayıp bir şey daha önceden seçilen dersimiz, şimdi son dakikada seçilemez seçen öğrencilerin ekranında da silinmiş, bu durum bizi hem mağdur etmekte hem de velilerin ve öğrencilerin önünde küçük düşürmektedir. Dersimizi gereksiz, seçilmeye dahi hak etmeyen bir ders olarak göstermektedir. Yazık çok yazık yıllardır verdiğimiz emek, üstümüze vazife olmasa dahi, devlet sevgisiyle yaptığımız onca angarya iş ve sonrasında yapılan bu ortada bırakılma küçük düşürülme hepimizin canını çok sıktı, keşke baştan dersi seçtirmeselerdi. Bu duruma düşmezdik, veli daha önceden seçtiğimiz dersiniz şimdi neden seçemiyoruz dediğinde sadece dudak bükerek bilmiyorum diyorum. Dersi kaldırarak seçilemez hale getiren, Bilişim çağında çok önemli adımlar atanları kutluyorum.... :? :? :? :?

Muhtemelen seçmelileri kapatırken bizim 5 ve 6 da derslerimizin zorunlu olduğunu düşünmeden yapmışlar diye düşünüyorum.

efe83izmir' Alıntı:
Bu çok ayıp bir şey daha önceden seçilen dersimiz, şimdi son dakikada seçilemez seçen öğrencilerin ekranında da silinmiş, bu durum bizi hem mağdur etmekte hem de velilerin ve öğrencilerin önünde küçük düşürmektedir. Dersimizi gereksiz, seçilmeye dahi hak etmeyen bir ders olarak göstermektedir. Yazık çok yazık yıllardır verdiğimiz emek, üstümüze vazife olmasa dahi, devlet sevgisiyle yaptığımız onca angarya iş ve sonrasında yapılan bu ortada bırakılma küçük düşürülme hepimizin canını çok sıktı, keşke baştan dersi seçtirmeselerdi. Bu duruma düşmezdik, veli daha önceden seçtiğimiz dersiniz şimdi neden seçemiyoruz dediğinde sadece dudak bükerek bilmiyorum diyorum. Dersi kaldırarak seçilemez hale getiren, Bilişim çağında çok önemli adımlar atanları kutluyorum.... :? :? :?
:alkis:

Seçilmiyor diye kaldırıldı küllüyen yalan, bence çok seçildiği için bütçe açık veriyor o yüzden kaldırdılar.. alın size seçildiğine kanıt sadece 5. sınıflar 79 kişi

Ekli dosyalar

• kurs2.jpg
    kurs2.jpg
    109.5 KB · Görüntüleme: 423
ne demek sok secilmiyor. suan elimde 180 tane 5. sinif var bilisim dersini secmis.

ben batmanda grev yapiyorum ve 40 kisilik siniflarda evinde bilgisayar olanlarin sayisi 3 u gecmiyor. yaziklar olsun.

Bizde sıkıntı yok. Hatta müdür bey sana dky açtım kabul eder misin dedi. Bende kabul ettim. Appinvertor ile android'e devam.

alonewolfselman' Alıntı:
Bizde sıkıntı yok. Hatta müdür bey sana dky açtım kabul eder misin dedi. Bende kabul ettim. Appinvertor ile android'e devam.
bugün yarın red gelince kendi kendine yaparsın hocam appinvertoru

cilekes_ogrt' Alıntı:
http://www.turkegitimsen.org.tr/icerik_goster.php?Id=11152
Söylenti midir ? Haberin altinda basvuru yazisina bir bakin
bu türk-eğitim-sen'e tekrar geçmek gerekiyor.Bu sendikayı kuvvetlendirmek lazım sesimizi duyuran bir sendika ve gerçekten çalışıyorlar.

ismailt' Alıntı:
cilekes_ogrt' Alıntı:
http://www.turkegitimsen.org.tr/icerik_goster.php?Id=11152
Söylenti midir ? Haberin altinda basvuru yazisina bir bakin
bu türk-eğitim-sen'e tekrar geçmek gerekiyor.Bu sendikayı kuvvetlendirmek lazım sesimizi duyuran bir sendika ve gerçekten çalışıyorlar.

Harranliyim bilişim sorunlarına eğilen tek sendika turkegitimsen görünüyor. Diğer sendikalı arkadaşlar durumu kendi sendikalarına iletmeli , yoksa sendikalı olmanın anlamı ne. Istifa etsin gitsin. Böyle bir zamanda sendika dersimize sahip cikmayacaksa daha ne zaman varlığını gösterecek :?

BBNET
Geri