dersin olmadığı gün görevlendirilmelerde ek ders ödenir mi

Kodla Büyü

her_dem

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar dersimizin olmadığı gün milli eğitim tarafından görev verildiğinde o gün ekders alınır mı? yoksa boşa gidip gelmek midir? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

olay şu. salı ve perşembe günleri dersim yok, btr'de çıkartmadılar. salı perşembe çoskk'ta görev yazmışlar. valilik olurlu mem yazısı var yani. o 2 gün ücret alacak mıyım yoksa ders olmamasına rağmen 2 gün boşa mı gidip gelmiş olacam

Hocam ben de tam bilmiyorum ama şöyle bir durum olabilir;
Toplam kaç saat derse giriyorsunuz ? 15 saatin altında ise maaş karşılığına tamamlamak için idari görev gibi yazmış olabilirler.

yok maaş karşılığına giriyorum zaten. denk gelmiş benim boş günlerime. dersi olmadığı halde görev veriliyorsa ücret alabiliryor muyuz merak ettim. mantıken 5 gün okula giden biri full ekders alırken bizde gidecez 5 gün ama hiç almayacaz mı merak ettim

ÇOSKK dediğiniz Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu ise resmi yazıyla görevlendirildiyseniz tabii ki ücret almanız gerekir. Fakat milli eğitimin idarecileri kendilerini fabrika sahibi olarak gördüğünden genelde böyle şeyleri fahri olarak yapmanızı beklerler. Benim içeride 500-750 TL arası yolluk ve yevmiyem duruyor. Ödenek yok diye ödemiyorlar ne zamandır. Benden daha da fazla içeride alacağı olan arkadaşlar vardır :)

bu görev ne görevi hocam. Derse mi gireceksiniz orada anlayamadım. ÇOSKK görevi ile ne yapılır bilmiyorum.

Bir de okuldan özellikle boş günlerini isteyip o günlere görev vermiş olabilirler. Kısaca denk gelme değil denk getirme vakası

normalde 3 saat günlük ekders yatması lazım milli eğitimdeki görevlendirmelerde. fakat sizinki yolluk+yevmiye şeklinde olur gibi geldi bana. yani her halükarda ücret almanız gerekir.

Ekdersle ilgili olarak boş geçen derslere giren öğretmenlere ek ders ödenir mi? Bizim okulda hastane rapor işlemleri biraz fazla olduğundan hafta içerisinde dersi boş geçen sınıf sayısı oldukça fazla oluyor. İdare de her zamanki gibi topu öğretmenin üstüne atıyor. Bu soruyu boş derslere giren öğretmen arkadaşlarım için soruyorum. Ekders yönetmeliğine baktık ama verilir ya da verilmez diye bir ibare göremedik. Yönetmelikle ilgili bu konuya dair bildiğiniz bir madde var mı?

farklı bir göreve görevlendirilmişseniz okuldaki ders saatiniz çok önemli değil hocam. ücretiniz ayrıca ödenir.

falloosely' Alıntı:
Ekdersle ilgili olarak boş geçen derslere giren öğretmenlere ek ders ödenir mi? Bizim okulda hastane rapor işlemleri biraz fazla olduğundan hafta içerisinde dersi boş geçen sınıf sayısı oldukça fazla oluyor. İdare de her zamanki gibi topu öğretmenin üstüne atıyor. Bu soruyu boş derslere giren öğretmen arkadaşlarım için soruyorum. Ekders yönetmeliğine baktık ama verilir ya da verilmez diye bir ibare göremedik. Yönetmelikle ilgili bu konuya dair bildiğiniz bir madde var mı?

raporlu olan kişinin yerine derse giren sınıf öğretmeniyse zaten boş kalan derslerinde idari görev yapmakla yükümlü diye ek ders vermezler branş öğretmeniyse girme zorunluluğu yoktur girerse fahri olur maalesef ek ders alamaz.

Geri