Dersin Yok Ne Olacak

Kodla Büyü

uysalhalil33

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yeni görevlendirildiğim 2 okudal küçük ve ders geçen sene seçilmemiş okulun birinde her subeden birer sınıf diğeri ise sadece birinci kademe birleştirilmiş sınıflı bir okul bana ders yok olna dersleride diğer branşçılar paylaşmış idare ders vermedi bana söyledim ama yok dediler ilden de ses çıkmadı acaba su en az 6 saat ders alırlar konusu başımı ağrıtırmı

hocam formatörlük almadınız sanırım. İlden de ses çıkmadıysa maaş karşılığı öyle boşboş oturup duracaksınız. Arada bilgisayara bakarsınız canınız sıkılmasın diye. İkinci dönem bakarlar artık durumunuza.

yok hocam formatörüm ek ders konusunda sıkıntım yok yönetmeklikte formatör en az 6 saat derse girer yazıyor onun için sıkıntı olurmu diyorum

en son yazı da yanlış hatırlamıyorsam en fazla maaş karşılığı olarak değiştirildi. en az ibaresi kaldırıldı. yani 0-15 ders saati

en az 6 saat ibaresi kaldırıldı hocam, dersin yoksa da formatörlüğe devam edersin, sen neden sıkıntı ediyosun bırak ildekiler sıkıntı etsin sana nasıl bir çözüm bulacakları hakkında :+1:

norm fazlasısın, ama MEM norm fazlası atama yapmadığı sürece sıkıntı olmaz

Hiç bir şey olmaz hocam. Ben de bir dönem hiç derssiz yaptım formatörlüğü. Durumunuz mem'de biliniyor. Görevlendirme vs. yapmıyorlarsa onların sorunu.

Hocam bizi sistem bu hale getirdi sen niye tasalanıyorsun, hiç bişey olmaz sıkıntı etme...Bende aynı durumdayım..."İç çayını, iç cuaranı keyfine bak"...

norm fazlası olmuşsun hocam :) Bir ara seni başka bir okula alırlar. O zamana kadar bulunduğun muhite çokta alışmamaya fazla yerleşmemeye bak :)

Geri