İyi ki kapı girmemiş çocuğun koluna. Şakası bir yana anlaşılan velet ışık hızıyla gidiyormuş...agazi' Alıntı:hocam veli öğleden sonra gelmediyse bişey olmaz.
buğün bizim okulda da öğrencimizin birinin koluna kapı kolu saplandı. çocuk koridorda koşarken sınıfın kapısı açılmış o hızla kapı kolu öğrencinin koluna girmiş.
kapının kolunu söktük öylece ambulansla hastaneye kaldırdık.
hocam tenefüste olsa zaten sıkıntı olmayacak da olay bizzat ders saatinde yaşandığı için tedirgin oldum bakalım hayırlısı olur inşallah. Ama bu da bir tecrübe oldu öğretmen derste her an dikkatli olması gerekiyormuşagazi' Alıntı:hocam veli öğleden sonra gelmediyse bişey olmaz.
buğün bizim okulda da öğrencimizin birinin koluna kapı kolu saplandı. çocuk koridorda koşarken sınıfın kapısı açılmış o hızla kapı kolu öğrencinin koluna girmiş.
kapının kolunu söktük öylece ambulansla hastaneye kaldırdık.
agd85' Alıntı:bizim zamanımızda öğretmen Allah ne verdi dalardı bizde eve gidince hiç kimseye bişey demezdik öğretmenin dövmesini tasvip ettiğimden değil yanlış anlaşılmasın. öğrenci kendi kendine kafasını vurmuş kaşını açmış öğretmenin etekleri tutuşuyo yanlış anlaşılır mı diye nerden nereye
unknownrealmman' Alıntı:agd85' Alıntı:bizim zamanımızda öğretmen Allah ne verdi dalardı bizde eve gidince hiç kimseye bişey demezdik öğretmenin dövmesini tasvip ettiğimden değil yanlış anlaşılmasın. öğrenci kendi kendine kafasını vurmuş kaşını açmış öğretmenin etekleri tutuşuyo yanlış anlaşılır mı diye nerden nereye
Ben de aday öğretmenken buna benzer bir olay başıma gelmişti. 5. sınıflardan birine olan 2 saat BT dersinden sonraki teneffüs o 5. sınıftan bir öğrenci merdivenlerde 7. sınıftan bir öğrenciyle sanırım kavga etmiş(olayı 1 hafta sonra öğrendim). Nöbetçi öğretmen değildim, ben sınıfı düzenleyip aşağı kata inerken bu 2 öğrencinin merdivenlerde birbirlerine ters ters baktıklarını görüp, ne olduğunu sorup 5. sınıftaki öğrenciyle sınıfına kadar konuşarak gitmiştim. Önemli bir şey olmadığını söylemişti. 2 saat sonra bu öğrenci bir törende şiir vb... okumuştu ve dış görüşünde bir darp izi yoktu. Ancak, akşam saatlerinde doktordan darp raporu alıp, polise suç duyurusunda bulunulmuştu. Diğer öğrenci o öğrenciyi ağır bir şekilde darp etmekle, nöbetçi öğretmen, sınıf öğretmeni ve idare durumla ilgilenmemekle suçlanıyordu. İşin ilginç tarafı 1 hafta sonra benim de savunma ifadem istenmişti. Sebebi ise öğrencinin, kavgayı gördüğüm halde müdahale etmeyip oradan geçtiğimi söylemesiydi. Neyse ki, kamera kayıtları ve diğer öğrencilerin ifadeleri asıl durumu destekliyordu.mtrk' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim aday öğretmenim.
Bugün 6. sınıflarda ders işlerken bir erkek çocuğa 2 dk arayla iki soru sordum bilemedi. Ayakta sınıfta geziyordum. Tam da onun yanından geçerken heralde döveceğimi düşündü kafasını eğdi kaşını sıraya vurdu. Olacak iş değil ama nasıl oldu insan anlayamıyor bi anda oldu yani. Velhasıl çok az bi açılma oldu tampon yaptım kanama durdu. Hastaneye götürme ihtiyacı hissetmedim. Zaten öğleden önceki son derste oldu olay. Öğlen evlere gidiyorlar. Öğleden sonrada gelmedi çocuk kıllandım yani. Bi sıkıntı olur mu tecrübesi olan arkadaşlar fikriniz nedir?
Yarın bakıcam hocam duruma göre olmazsa telefonla arayıp anlatıcam durumuReyhanli' Alıntı:eve ziyarete gitmen etik olarak da doğru olur hocam