DERSTE DEFTER TUTTURUYOR MUSUNUZ?

Kodla Büyü

adige_emrah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öğrencilerin elinde dersin kitabı yok dolayısıyla çocukların sınavı çalışacağı kaynakta yok. nasıl yapıyorsunuz deftere mi yazdırıyorsunuz . yazdırınca da çok zaman alıyor. ders yetmiyor. ne yapacaz fikri olan varmı?
ÇALIŞACAKLARI KAYNAK HAZIRLAYAN VAR MI?

sitede 5 BTY ve 6 BTY başlıklarının altında kaynaklar paylaşıldı ordan alabilirsiniz hocam

öğrencilere sınav duyurusu yaptığım gün 4-5 sayfa fotokopi dağıtacağım, okusun gelsinler.
sonra oradan sınav.

Çocuklar ellerinde yazılı birşey olmadan sınava çalışamazlar.
ayrıca diğer dersleri 90-100 olup PC'ye öcü gibi bakanlar var.
Bunları da düşünmek lazım.

ben ilk derse girdiğimden itibaren bir word belgesine deftere yazacaklarını yazıyorum ve kaydediyorum
sonraki sınıfta aynen o belgeyi yazdırıyorum.sınavda en azından farklı şeyler yazdırmışsınız olayı olmaz
hemde işime geliyor onlar yazarken ben tamirle ilgileniyorum (ki beni çalışmıyor sanmasınlar--bu ne yaaa:(()

önemli yerleri hızlıca not tutuyorlar,tutmayanlrda oluyor kendileri bilir uyarısını ben yaptım

Teftişlerde müfettişler genelde öğrenci defterlerine bakarlar. Sınıf defterinin yanında öğrenci defterleri de sizin dersi nasıl işlediğinizin bir kanıtı gibi oluyor. Gerçi bizim derste defter biraz mantıklı gelmiyor ama yapıcak bişey yok.

Az da olsa en azından biraz not tutturmak önemli bence.

hocam yazdrılmalı öğrenciler zaten armut piş ağzıma düş modunda bide not hazırlayıp verirsek iyice salarlar emin olun. yazdırn yazdırdıklarınızdan sorun

ben nerdeyse her ders not tutturuyorum ve sınavda da o notlardan soruyorum haftada 2 saat dersimiz 1 saatte bitiyor sorun olmuyor.

Ya ben not tutturmadan haftada 2 saatte zor yetiştiriyorum. Aslında planım bile doğru düzgün değil. Eski ve yeni sisteme göre iki tane plan var, ortaya karışık işlemeye çalışıyorum. Yenisinden de eskisinden de almaları gereken bilgiler var. Belki de o yüzden yoğun geçiyor. Defter değil de dosya tutturuyorum. Dağıttığım not kağıtlarını dosyalarında saklıyolar.

4 sayfa yazı yazdırdım. yazdırdıklarımla uyumlu bir sınav buldum çocuklarla da aynı soruları çözdük 10 dakika zamanda. haftaya da %80 inin aynı soruları sorucam . çünkü zayıf almalarını istemiyom yüksek yüksek alsınlar

Geri