derste ne işleyebilirim?

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şubat atamasıyla atandım. Benden onceki bbilg. Hocasi bi onceki sene ayrilmis yani ilk donem ders islenmemis ve bende kitaba göre ders isleyim dedim fakat ogrenciler dinlemiyorlar ders isleyemiyorun yani acikcasi konu dikkatlarini cekmiyor. 7. 8. Siniflarn dersine giriyorum sizce ne anlatmaliyim?

Photomanipülasyon, hafiften animasyon, bir miktar da web tasarım ilgilerini çekebilir. Ben o şekilde yapıyorum.

word den : al eline bir kitap aç rasgele bi sayfa şimdi bu sayfayı yapacaz aynen de..
excel de : şimdi taktir teşekkür alıp alamayacağımızı hesaplayacaz de..
powerp. de : herkes bir şehir seçsin onu tanıtsın de, bende hepsini birleştirip türkiye haritasında yerleştirecem de..
bütün bunlarıda okulumuzun sitesinde yayınlayacam de..
belki biraz işe yarar...

dinlerler dinlerler, siteye koyacam de en güzellerini...
bir de güncel olduğu için çaba gösterirler, pekiştireç için de teneffüslerde de gelin oyun oynayın de, derste ders işleyelim ama de...
haa seviyeleri çok iyiyse de sitende onlar için sayfa aç, yaptıkları çalışmaları direk kişisel sayfaolarak gösterebilirsin..
iyi çalışmalar...

Hocam öncelikle , sinirlerinize hakim olun , dövseniz de dinlemiyorlar her durumda öğretmen suçlu oluyor. 2 ay daha sabredin yakında SBS moduna girecekler. Geçen yıl yeni geldiğim okulda derslerine ilk kez girdiğim 8 ler epey canımı sıkmıştı.

Kitap 2006 baskısı öğrencilerin işine yarayacak pek içeriği de yok. Öğrencilere daha faydalı olacak aşağıdakilere benzer konulardan bahsedebilirsiniz.

Excel de temel formüllerin kulanımı, basit VB komutları
Wordde kenarlık çerçeve, tablo, arkaplan, alt-üst simge, sayfa numarası, dipnot kulanımı.
Power pointte sunuya ses ve video ekleme. Sunuları .pps olarak kaydetme.
Movie maker ile resim ve ses dosyalarından video oluşturma efektler verme. Mevcut bir video dosyasına yazı ekleme, belirli sahneleri alma.
CD yazdırma
Winrar ile dosyaları partlara ayırma/birleştirme.
Publisher ile broşür, bülten, kartvizit Takdir Teşekkür belgesi oluşturma
Publisher ile web sitesi oluşturup, her sınıfta en güzel yapanınkini okul sitesinde yayınlama.

Ek olarak öğretmen pc sine FLash-Photoshop kurup resim ve efekt düzenlemeleri de gösterebilirsiniz.
...
..
.

Sayın hocam öncelikle hayırlı olsun. 6-7-8. Basamak Öğretmen Klavuz kitabını edinin ve oradaki kazanımları inceleyin, ona göre ders anlatımı için materyallerinizi hazırlayın ve dersinizi anlatın. İçeriği zenginleştirmek size kalmış.

6,7,8 kilavuz kitap var zaten ordan islemeye callisiyorum ama hicbirinin umrunda degil dinlemiyorlar

Geri