25 Aralık 2015 tarihi mesai bitimine kadar okul idareleri açmayı düşündükleri kursları sisteme işleycekler. eğer kurs açmak istiyorsanız ve idare naz yapıyorsa dilekçe vermek için çok az süre kaldı.
Ben idareciyim. Kurs açmak isteyen istemeyen herkese açtım. Azıcık ihtimal olsun yeter diye.. Artık öğretmenlere ve öğrencilere kalmış.
Ben idareciyim. Kurs açmak isteyen istemeyen herkese açtım. Azıcık ihtimal olsun yeter diye.. Artık öğretmenlere ve öğrencilere kalmış.
3.1. Kurs merkezi olmak isteyen örgün eğitim kurumları ile halk eğitim merkezleri, kurs merkezi müracaatını e-kurs modülü üzerinden belirlenen iş takvimi doğrultusunda yapar. e-Kurs modülünden hangi sınıf düzeyinde hangi derslerden kurs açacaklarını başvuru ekranından sisteme işler. Kurs merkezi olmak isteyen okul/kurum, imkânları ölçüsünde, her sınıf düzeyinde en az 6 farklı dersten kurs açma isteğinde bulunarak öğrencilerin tercihine sunar. Kurslar, il/ilçe komisyonunca onaylanan derslerden yeterli sayıda öğrenci/kursiyer talebi olması hâlinde açılır.
Kurs merkezi başvurularının alınması ve il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması
18-25 Aralık 2015