Dev güç kaynağı ötüp duruyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar yeni okulumda bt sınıfına dev güç kaynağı almışlar bütün pcler ona bağlı...yalnız cihazı açınca dıt dıt diye sürekli ses geliyor...bu sesle ders işlenmez haliyle....var mıdır bi çözüm yolu ya da direk teknik servise falan mı gitsek...gerçi kimle muhattap olacağım onu da bilmiyorum....müdür de yeni o da bilmiyor...

only61' Alıntı:
arkadaşlar yeni okulumda bt sınıfına dev güç kaynağı almışlar bütün pcler ona bağlı...yalnız cihazı açınca dıt dıt diye sürekli ses geliyor...bu sesle ders işlenmez haliyle....var mıdır bi çözüm yolu ya da direk teknik servise falan mı gitsek...gerçi kimle muhattap olacağım onu da bilmiyorum....müdür de yeni o da bilmiyor...
Hocam anladığım kadarıyla cihaz devre dışı kalmış.. bu aküden de olabilir teknik bir arızadan da olabilir..arkasında bir kaç şalter-sigorta vardır muhtemelen onunla devde dışı bırakıp idare edin bence.. bizde de var aküleri bitmiş çok maliyetli diye değiştiremedik..iki yıl önce 900 TL kadar tutmuştu..

mehmetsozen' Alıntı:
only61' Alıntı:
Hocam anladığım kadarıyla cihaz devre dışı kalmış.. bu aküden de olabilir teknik bir arızadan da olabilir..arkasında bir kaç şalter-sigorta vardır muhtemelen onunla devde dışı bırakıp idare edin bence.. bizde de var aküleri bitmiş çok maliyetli diye değiştiremedik..iki yıl önce 900 TL kadar tutmuştu..

cevap için teşekkürler hocam..
hocam yalnız cihazı açmadan bilgisayarlar çalışmıyor.yani güç kaynağı bilgisayarlara enerji veriyor...bütün bilgisayarları güç kaynağına bağlamışlar....
devre dışı olsa bilgisayarlarında açılmamış olması lazım değil mi?

hocam arkasındaki sgortayı kapattıgın zaman devre dısı kalıyor ama guc kaynagını acmadan bılgısayarlar acılmaz guc kaynagı sadece gorevını yerıne getırmıyor sıgortayı kapatmadan o sesı sureklı duyacaksın

onlyyou23' Alıntı:
hocam arkasındaki sgortayı kapattıgın zaman devre dısı kalıyor ama guc kaynagını acmadan bılgısayarlar acılmaz guc kaynagı sadece gorevını yerıne getırmıyor sıgortayı kapatmadan o sesı sureklı duyacaksın

o zaman güç kaynağını devre dışı bırakıp bilgisayarları başka prizlere falan takıcaz

En iyi güç kaynağı ve LAPTOP pilleri 3-4 yıl sonra devre dışı kalıyor.
Geçmişte çok pahalı bir ışıldak almıştım.Akü ömrü bitti ışıldak çöpe.
Şarjlı alet alacaksan, pil yada aküsü kolay ve ucuza değişebilir olmalı.

only61' Alıntı:
onlyyou23' Alıntı:

o zaman güç kaynağını devre dışı bırakıp bilgisayarları başka prizlere falan takıcaz
Hayır sadece arkadaki sigortaların üzerindeki yazılara dikkat edin güç kaynağı muhtemelen on-line dır. yani elektrikler kesilmedende sizin bilgisayarlarınızı güç kaynağı çalıştırıyor.. tam ne yazıyor sigortada hatırlamıyorum ama prizleri değiştirmedende güç kaynağınız ordan iptal edebiliyorsunuz. bizde 3 tane sigorta var bir tanesi o işe yarıyor.

Geri