develop marka yazıcıyı yukleyemiyorum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bil_mid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bil_mid

Aktif Üye
arkadaşlar okulda develop marka yazıcı&fotokopi makinası var. pc ye format attım ve şimdi yazıcıyı tekrar yükleyeceğim. kendi cd si varmış. takıyorum ama otomatik kullan şeklinde açılıyor. içindeki dosyalarda ise herhangi bir set up dosyası yok. netten indirdim ama o da aynı. ne yapabilirim acaba fikri olan var mı?

Re: develop marka yazıcıyı yukleyemiyorum acil yardım

arkadaşım netten nerden indirdin adresi yazarmısın . bende de aynı dert var. hatta ben sürücüyü bulamadım. develop ineo 161. bana acil lazım. müdür yardımcısının bilgisayarına format attım. sürücüsü yok dediler. netten bulamadım. bana indirebileceğim adresi yollarmıısın. çok acil lütfen ...

Re: develop marka yazıcıyı yukleyemiyorum acil yardım

arkadaşım kurulumu hallettin mi bilmiyorum ama ben bugün yazıcıdan çıktımı aldım :mrgreen: önce masaüstünde bir klasör aç. ekteki dosyayı çift tıkla ve dosyaları çıkarmak için hedef klasörü olarak bu oluşturduğun klasörü seç. dosyalar çıkartıldıktan sonra yazıcı kurlumuna gir. sürücü seçimi olarak bu klasörü göster. sorunsuz kurulacaktır. en azından bende olumlu sonuç versi. :+1: umarım halledersin... kolay gelsin ...

Geri