deveyuku nasıl?

Kodla Büyü

yeniceli

Aktif Üye
iyi günler arkadaşlar. daha önce birkaç siteden alış veriş yaptım bir sorunla karşılaşmadım?
şu anda deveyuku.com da çok uygun fiyata bir ürün var. orjinal ve garantili diyor. daha önce bu siteden alış-veriş yapan arkadaşlar herhangi bir sorunla karşılaştılar mı? site hakkında bilgisi ve tecrübesi olanların görüşlerini merak ediyorum.

teşekkür ederim hocam bilgileriniz için. başka arkadaş yokmu daha önce burdan alış veriş yapan? ürünleri dedikleri gibi orjinal değil mi?

Hani bu işler biraz şans derler ama bende 2 alışveriş yaptım bir sorunla karşılaşmadım.

4-5 defa aldım günü değişiyor ama bazen 1 jaftayı bulabiliyor.........genelde çok ilgililer bir bilgi için sitelerine not yazınca aynı gün telefonla size dönüyorlar

Yukarıdaki yorumları okuyup bulaşmayın. Gidin bilindik, güvenilir sitelerden alın. En azından strese girmezsiniz. Benim hızlı kargo ürünü siparişim 2 gündür yollanacak. Telefonlara ise bakan yok. Sırf hızlı kargo gönderecekler diye ilk defa denediğim bir firmaydı. Bilseydim bunların hızlı kargo anlayışının bu olduğunu bildiğim sitelerden alırdım. Gerçi ürünü gönderip göndermeyeceklerini de bilmiyorum. Sanırım dün 13 defa aradım ama telefona cevap veren olmadı. Bugün birazdan tekrar aramalara başlayacağım. Artık kaç defa ararım bakalım...

bu tip durumlarin en garantisi kapida odeme ile almak o zaman gelmezse ürün sorun olmuyor zira para odenmedigi icin risk yok

bende toplamda 500 tl lik iki alışveriş yaptım sorun yaşamadım ucuz ve güvenilir

daimon45' Alıntı:
Yukarıdaki yorumları okuyup bulaşmayın. Gidin bilindik, güvenilir sitelerden alın. En azından strese girmezsiniz. Benim hızlı kargo ürünü siparişim 2 gündür yollanacak. Telefonlara ise bakan yok. Sırf hızlı kargo gönderecekler diye ilk defa denediğim bir firmaydı. Bilseydim bunların hızlı kargo anlayışının bu olduğunu bildiğim sitelerden alırdım. Gerçi ürünü gönderip göndermeyeceklerini de bilmiyorum. Sanırım dün 13 defa aradım ama telefona cevap veren olmadı. Bugün birazdan tekrar aramalara başlayacağım. Artık kaç defa ararım bakalım...

hocam muhtemelen kargonuz yoldadır çünkü sitede sipariş durumu güncellemesi yapılmıyor bende alışveriş yaptığımda aynı şey oldu ama 3 gün sonra teslim aldım

hocam okuldaki arkadaşlarla öğretmenler odasına ufo almaya karar verdik. dediğiniz gibi en uygun fiyat deveyuku' ndeydi. biz de oradan sipariş verdik. dün elimize ulaştı açtık baktık bi sıkıntı yok. faturası ve garanti belgesi de mevcut. ama siteyi ben de ilk defa duyuyorum. bu kadar farkı görünce hala şüpheliyim doğrusu.

bende süpürge almıştım. sorunsuz geldi. hatta beğenmedim aradaki farkı ödedim. başka istedim. hallettiler. sorunsuz bir site.

Bugün ulaştım telefonla. Bana ürünün stokta olmadığını bu akşam geleceğini umduklarını(!) söylediler. Duruma göre yarın gönderebilirlermiş. Bende ürün madem elinizde yok neden Hızlı Kargo diye özelikle belirtiyorsunuz diye çıkıştım. Anladığım kadarıyla bu firmayla ilgili en büyük sorun web sitelerini güncel tutmamaları.

daimon45' Alıntı:
Bugün ulaştım telefonla. Bana ürünün stokta olmadığını bu akşam geleceğini umduklarını(!) söylediler. Duruma göre yarın gönderebilirlermiş. Bende ürün madem elinizde yok neden Hızlı Kargo diye özelikle belirtiyorsunuz diye çıkıştım. Anladığım kadarıyla bu firmayla ilgili en büyük sorun web sitelerini güncel tutmamaları.
benzer sorunu ben de traş makinası alırken yaşadım. 15 günde 15 defa aramakla anca gönderebildiler.

sehzade84' Alıntı:
hocam okuldaki arkadaşlarla öğretmenler odasına ufo almaya karar verdik. dediğiniz gibi en uygun fiyat deveyuku' ndeydi. biz de oradan sipariş verdik. dün elimize ulaştı açtık baktık bi sıkıntı yok. faturası ve garanti belgesi de mevcut. ama siteyi ben de ilk defa duyuyorum. bu kadar farkı görünce hala şüpheliyim doğrusu.

hocam bir önceki mesajımda yazmış olduğum ufo kurulumdan bir gün sonra yani bugün bozuldu bilginize :verymad: :verymad:

kesinlikle tavsiye edilir bir site.ne kadar problemımızı anlatırsak bız,onlar okadar yardımcı oluyorlar,üründe problem varsa bence kendinize yakın firmayla görüşün.ben defalarca ürün aldım. 1 2 üründe sorun oldu buyutulmeyecek sekılde ama ıstemedım yinede ürünü ve bana yakın fırmayla gorusmem gerektıgını soledıler bnde görüştüm ve hallettım ısımı. :) herkese tavsıye ederim,güvenilir bir site gercekten

Geri