Devletin öğretmene verdiği değer-

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
bkz:http://www.derszamani.net/2012-polis-maaslari.html

Merkez Emniyet Müdürü (2000): 3.719

Merkez Emniyet Müdürü (1000): 3.604

Merkez Emniyet Müdürü : 3.180

2.sınıf Emniyet Müdürü : 3.081

3.sınıf Emniyet Müdürü : 3.018

4.sınıf Emniyet Müdürü : 2.955

Emniyet Amiri : 2.748

Başkomiser : 2.615

Komiser : 2.489

Komiser Yardımcısı : 2.396

Başpolis memuru : 2.574

Polis memuru : 2.574

-Polis memuru (POMEM) : 2.315

-Polis memuru (PMYO) : 2.314

yardımcı doçent: 2300 tl + varsa ekders ücreti

arş.gör: 1960 tl ( sadece maaş alırlar ders ücreti alamazlar)

öğretmen: Öğretmen 9/1: 1.636 + ekders ücreti

BİR MYO SEKRETERİNİN BORDROSU.. SAYIN MESLEKTAŞLARIM BU BORDROYA BAKIP HALA SESSİZ KALIYORSANIZ, HALA İÇİNİZ CIZ ETMİYORSA,
BU BORDROYA BAKIP HALA TEPKİ GÖSTERMİYORSA BEN İÇİNDE BULUNDUĞUM BU CAMİAYA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BAŞKABİR SEY DMİYORUM.. :verymad:

T.C. Kimlik Numarası

Adı Soyadı

Kurum Sicil Numarası

Emekli sicil Numarası

Hizmet Sınıfı / Ünvanı G.İ.H / Yük.Ok.Sek

Medeni Hali / Çocuk Sayısı Evli / 3

Kıdem Ay / Yıl 7 / 25

Derece / Kademe 1 / 4

Ek Gosterge 2200

Derece / Kademe (Emekliliğe Esas) 1 / 4

Ek Gösterge (Emekliliğe Esas) 2200

Raporlu Gun 0

Sigorta 0

Aylık Vergi Matrahı 918.42

Geçen Aylar Vergi Matrahı Toplamı 2518.41

Asgari Geçim İndirimi Tutarı 106.38

Aylık Tutar 99.28

Ek Gosterge 145.61

Taban Aylık 885.62

Kıdem Aylık 33.09

Yan Odeme 27.28

Em.Kes.Karşılığı 320.75

Artış %100 (Devlet) 0

Giriş %25 (Devlet) 0

Gen.Sag.Sig.Pir.(Devlet) 192.45

Aile Yardımı 141.24

Çocuk Yardımı 49.64

Özel Hizmet Tazminatı 911.73

Dil Tazminatı 0

Makam / Görev Tazminatı 0

Ek Öde. (666 KHK 1068.92

Gelir Vergisi 31.38

Damga Vergisi 20.93

Emekli Keseneği (Devlet) 320.75

Emekli Keseneği (Kişi) 256.6

Artış %100 (Devlet + Kişi) 0

Giriş %25 (Devlet + Kişi) 0

Gen.Sag.Sig.Pir.(Kişi) 0

Sendika Aidatı 15.86

Gelir Toplamı 3875.61

Kesinti Toplamı 837.97

Net Ödenen 3037.64

Toplam Ödenen 3037.64

Ogretmen karnini doyurur
benim gibi ulasima 330tl oder
birde yarinlar icin banka kredisi.
hayat bu iste.

sayın muhalefet partileri de polislere zam verilsin diye meclise önerge verdiler. iktidarı da muhalefetide bizi zaten yok saymış. sesimizin çıkacağı tek yer sendikalar da malum ..... çıkmıyor hocam sesimiz kısık kalıyor...

Buzkırıcı' Alıntı:
Deger verildigim kadar calisirim.
böyle düşünme hocam. tüm öğretmenler böyle düşünürse onların ekmeğine yağ sürülmüş olur. amaçları zaten bu.

Emniyet müdürleri de bence bulundukları makama bakarak az maaş alıyorlarmış.

Normal polisimiz de alsın. Ama öğretmene de bu reva görülmesin.

başlığın "devletin " yerine "hükümetin " şeklinde değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum, başlığı okuyan devlete karşı kötü niyet besleyebilir

değer verildiği kadar çalışmıyorum. Kendime saygım kalmaz. Deli gibi işler bitsin diye çalışıyorum. Ama bitince formatör krallığımı ilan etcem. Öyle her işe koşmak yok. Milletin evindeki bilgisayara format yok. E-okul işleri yapmak yok. Okulun işlerini yapacağım 8 saat dersime gireceğim öğretmenime yardım edip öğrencimi web sitesinde onure edeceğim. web sitesi işinden iyi para kazanılıyor İstanbul da ben de açığı böyle kapatacağım. Çok konuştum gene.

en göz önünde olan meslek bizimki, en vurdukça oy getiren meslek de bizimki, yetmezmiş gibi en pısırık ve sesini çıkaramayan ve herşeye kanıksayan meslek de bizimki.
napim artık mazoşist oldum anasını satayım, bana yoksa canhıraş hükümet savunucularına da yok ya oohhh daha beter olsun öğretmenler hoşuma gidiyor artık böyle haberler arttıkça..

az kaldı arkadaşlar yetkili sendika eğitim bir sen olduğundan maaşlar bayağı bir iyileştirme gelecekmiş 350-400 + yüzde 10 aylık

hadi bakalım inşallah.

yanlış duymuşsunuz polislere geliyor o zam 500 ile 1600 lira arası zam için teklif MAliye bakanlığına iletilmiş..öğretmenler,ile ilgili çalışmayı bırakın daha çok kamuoyunda az işe çok maaş alıyorlar imajı yaratılmaya çalışılıyor..hiç mi TV izlemiyor gazete okumuyorsunuz arkadaşlar!!!?? bizim kadar üzerine gidilen uğraşılan itibarı yıpratılan başka bir meslek grubu var mı kamu da???

blackrose' Alıntı:
az kaldı arkadaşlar yetkili sendika eğitim bir sen olduğundan maaşlar bayağı bir iyileştirme gelecekmiş 350-400 + yüzde 10 aylık

hadi bakalım inşallah.
hocam kim yetkili sendika şuan ....

cagdas' Alıntı:
en göz önünde olan meslek bizimki, en vurdukça oy getiren meslek de bizimki, yetmezmiş gibi en pısırık ve sesini çıkaramayan ve herşeye kanıksayan meslek de bizimki.
napim artık mazoşist oldum anasını satayım, bana yoksa canhıraş hükümet savunucularına da yok ya oohhh daha beter olsun öğretmenler hoşuma gidiyor artık böyle haberler arttıkça..

Hocam polislerin kamuoyunda bizden de çok eleştirildiğini biliyorum. Ancak polis ve öğretmen maaşı kıyaslamasına gelince polise olmadık hakareti edenler birden öğretmen düşmanı kesiliyor. Polisler alsın, biz de alalım.

Ama pısırıklıkla alakası yok. Polisler eylem mi yapıyor, grev mi yapıyor?

Bence sadece ve sadece BAKAN FARKI.

Yİa fakülte mezunu olmayı gerektiren bir meslek neden bu kadar ayaklar altına alınıyor.

Ber de benden fedakarlık bekliyorlar ... Birazda siz fedakar olsanız. Yapılması gerektiği kadar yaparım bende. Ne fedakerlık yapacakmışım. Umrumda olmazzzzzzzzzz....

"daha beter olalım" ben de böyle diyorum artık... söyleye anlata dilimizde tüy bitti arkadaş. her yerde anlatıyoruz bize yapılan haksızlıkları ve durumumuz iyileşeceğine kötüleşiyor. bende anlatmayı bıraktım. her ne kötü haber duysam artık "oh oh beter olalım" diyorum. bize müstahaktır...

2002 - 2012 bu iktidar döneminde ÖĞRETMENLERE yönelik maddi olarak yapılan elle TUTULUR TEK bir İYİLEŞTİRME VAR mıdır???varsa söyleyin arkadaşlar.. 657 ye tabi kamu görevlileri -meslek grupları içeresinde bu iktidar döneminde üvey evlat muamelesi gören tek meslek grubu öğretmenler değil mi???benim kanıma dokunan budur arkadaşlar;ben düz bi memurdan az alacaksam bana bu reva görülecekse yazıklar olsun böyle ADALETE...

spider23' Alıntı:
BİR MYO SEKRETERİNİN BORDROSU.. SAYIN MESLEKTAŞLARIM BU BORDROYA BAKIP HALA SESSİZ KALIYORSANIZ, HALA İÇİNİZ CIZ ETMİYORSA,
BU BORDROYA BAKIP HALA TEPKİ GÖSTERMİYORSA BEN İÇİNDE BULUNDUĞUM BU CAMİAYA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BAŞKABİR SEY DMİYORUM.. :verymad:

T.C. Kimlik Numarası

Adı Soyadı

Kurum Sicil Numarası

Emekli sicil Numarası

Hizmet Sınıfı / Ünvanı G.İ.H / Yük.Ok.Sek

Medeni Hali / Çocuk Sayısı Evli / 3

Kıdem Ay / Yıl 7 / 25

Derece / Kademe 1 / 4

Ek Gosterge 2200

Derece / Kademe (Emekliliğe Esas) 1 / 4

Ek Gösterge (Emekliliğe Esas) 2200

Raporlu Gun 0

Sigorta 0

Aylık Vergi Matrahı 918.42

Geçen Aylar Vergi Matrahı Toplamı 2518.41

Asgari Geçim İndirimi Tutarı 106.38

Aylık Tutar 99.28

Ek Gosterge 145.61

Taban Aylık 885.62

Kıdem Aylık 33.09

Yan Odeme 27.28

Em.Kes.Karşılığı 320.75

Artış %100 (Devlet) 0

Giriş %25 (Devlet) 0

Aile Yardımı 141.24

Çocuk Yardımı 49.64

Özel Hizmet Tazminatı 911.73

Dil Tazminatı 0

Makam / Görev Tazminatı 0

Ek Öde. (666 KHK 1068.92

Gelir Vergisi 31.38

Damga Vergisi 20.93

Emekli Keseneği (Devlet) 320.75

Emekli Keseneği (Kişi) 256.6

Artış %100 (Devlet + Kişi) 0

Giriş %25 (Devlet + Kişi) 0

Gen.Sag.Sig.Pir.(Kişi) 0

Sendika Aidatı 15.86

Gelir Toplamı 3875.61

Kesinti Toplamı 837.97

Net Ödenen 3037.64

Toplam Ödenen 3037.64

Hocam şükürcüleri kızdıracaksın bak haberin vereyim dedim.

blackrose' Alıntı:

hadi bakalım inşallah.
hocam uyan artık uyan.

bence !

Son on yıldır öğretmenlere hiç bir iyi uygulama olmadı.Her anlamda eksiye gidiyoruz.Diğer memur gruplarına göre bizi çok küçülttüler.Lise mezunu düz memur olan birinin benden daha fazla maaş alması gibi durumlar yüzünden öğretmenlik mesleği bitirilmiştir.Ayrıca arkamızda duran ve bizi yücelten bir bakan istiyoruz ; her gün televizyonlara çıkıp öğretmenler az çalışıyor, çok tatil yapıyor, öğretmenler derse geç geliyor diyen bir bakan istemiyoruz :(

Öğretmene değil de polise zam tasarını çıkaran hükümet değil, muhalefet, kısacası başlık yerinde olmuş, devletin öğretmene verdiği değer bu kadar.

by_rebel' Alıntı:
Öğretmene değil de polise zam tasarını çıkaran hükümet değil, muhalefet, kısacası başlık yerinde olmuş, devletin öğretmene verdiği değer bu kadar.

İçişleri Bakanlığı polislerin özlük haklarını düzenlemek için kolları sıvadı.
Maaşlara zam umudu doğuran ve ek göstergeleri artıran yeni düzenleme Maliye Bakanlığı'na gönderildi.

hükümete birşey söylesen zaten şaşarım. içişlerini muhalefet yönetiyormuş. onu da öğrendik sayende.

Geri