didim...

Kodla Büyü

baysukru

Aktif Üye
arkadaşlar didimde aristo otel var.daha önce giden varmı? varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim...
Birde iki aile gidicez çocuklar falan olacak.denizi ve gezilecek yerler konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varmı?gezilecek ve görülmesi gereken yerler nerelerdir.Bilgi verirlerse sevinirim..

didimde altınkum plajı var birde 2 tane ilave koy var.
denizi olarak gerçek manada memnun kalırsın.
medusa antik kenti var birde.aile ie gidilecek bir yer.

Malum tayin dönemi şartlanmışım. Didim'e tayin isteyeceksiniz onun için soruyorsunuz diye anladım...

Ben geçen yaz Ağustos ayında gittim. Altınkum plajı stadyum gibiydi denizin içi de dahil. Sokaklar çöp kokuyordu. Diğer koylar bakımsızdı. Bir daha tatil için gitmem kesinlikle...

smoka' Alıntı:
Ben geçen yaz Ağustos ayında gittim. Altınkum plajı stadyum gibiydi denizin içi de dahil. Sokaklar çöp kokuyordu. Diğer koylar bakımsızdı. Bir daha tatil için gitmem kesinlikle...
Hocam temizlik açısından marmaris ,çeşme ,alaçatı düşünebilirsiniz.Aydında ise davutlar güzelçamlı yı tercih edebilirsiniz.Ben sezonu mayısın 15 inde güzelçamlıda açtım deniz tertemizdi.

bilisimci_009' Alıntı:
smoka' Alıntı:
Hocam temizlik açısından marmaris ,çeşme ,alaçatı düşünebilirsiniz.Aydında ise davutlar güzelçamlı yı tercih edebilirsiniz.Ben sezonu mayısın 15 inde güzelçamlıda açtım deniz tertemizdi.
sağol hocam. zaten marmaristen didime geçtim. ondan beğenmedim galiba:)

teşekkürler arkadaşlar...İnsanlara sorduğum kadarıyla didimin denizinin çok güzel olduğunu ve küçük çocuğu olanlar için sığ bir deniz olduğunu söylediler.

Geri