digitürk un Allah belasını versin

Kodla Büyü
İkinci yarıya bakacaz inşallah yeni girdik. Aynen dava açacan ilk 45 dakika giremedik bile

Derbi maçlarda hep aynı şey oluyor. Satabildikleri kadar satıyorlar ama kimse izleyemiyor. Başlığa katılıyorum.

Ben hala giremiyorum. bu ne rezilliktir ya. Ücretini ödediğimiz hizmeti alamıyoruz :verymad: 17 dk oldu hala müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. kapatmışlar şikayet gelmesin diye.

Yahu derbilerde internet paketinin böyle olacağı belli idi. Biraz daha verip tv ye bağlatsaydınız keşke...

Adamlar minareyi çaldı kılıfını buldu... :-1:

Digiturk, Fenerbahçe-Galatasaray derbsisi sırasında Digiturkplay'de yaşanan sorunlarla iligil olarak bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: İnternet sunucularımıza yapılan saldırıdan dolayı Digiturk Play üzerinden bazı üyelerimizin maç yayınında aksama yaşanmaktadır. Değerli üyelerimizin Digiturk Play üzerinden seyir hakkını gasp eden internet korsanlarını kınıyoruz. Yayımızı normal seyrine sokmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Mağdur kullanıcılarımızın söz konusu durumları telafi edilecektir."

http://www.ligtv.com.tr/haber/digiturkten-aciklama-9

web tv bende de vardı
takıntısız 90 dakika izledim ve görüntü hiç donmadı.
3.kanal gerçekten süper olmuş.

Yalnız maçtan 1 saat önce web tvyi açtım ve hiç kapamadım.

2. yarıyı izleyebildim bende , bide reklam dönüp duruyo korsan yayınları kullanmayın diye :) komedi ya.

korsanları kınıyolarmış :D bizde verdiğimiz paranın hakkını vermeyen Digitürk 'ü kınıyoruz. :)

Zizu_' Alıntı:
web tv bende de vardı
takıntısız 90 dakika izledim ve görüntü hiç donmadı.
3.kanal gerçekten süper olmuş.

Yalnız maçtan 1 saat önce web tvyi açtım ve hiç kapamadım.
Maçtar 1.5 saat önce girmiştim. Sorun yoktu. Kota dolmasın diye 10 dk önce gireyim dedim. Demez olaydım. Sayfaya bile giremedim.

Denemek için 1 ay üye olmuştum.İyi kide öyle yapmışım diyorum. aynı olaylar benim başıma da geldi.daha sonra müşteri hizmetlerini aradım.Ne bulduysam saydım.izleyemediğim dakikalar hesaplansın 1 kuruş dahi olsa bile geri istiyorum dedim.Birde utanmadan korsan yayın izlemeyin diyorsunuz .Yayınınız 3 sınıf korsan sitelerden bile kötü vs vs.

Bana şimdi bu mesaj geldi.

Fenerbahce-Galatasaray macında yasanan problem dunyaca unlu bir hacker grubunun internet sunucularimiza yapmis oldugu saldiridan kaynaklanmistir. Teknik ekibimizin yapmis oldugu calisma sonrasinda problem cozulmus olup bundan sonra herhangi bir problem olmamasi adina gerekli onlemler alinmistir ve siz degerli uyelerimizin magduriyetinin giderilmesi adina gerekli telafi yapilacak olup bu konuyla alakali da sizlere bilgilendirme saglamak adina bu hafta icinde mail gonderimi saglanacakti

dervisahmet' Alıntı:
Bana şimdi bu mesaj geldi.

Fenerbahce-Galatasaray macında yasanan problem dunyaca unlu bir hacker grubunun internet sunucularimiza yapmis oldugu saldiridan kaynaklanmistir. Teknik ekibimizin yapmis oldugu calisma sonrasinda problem cozulmus olup bundan sonra herhangi bir problem olmamasi adina gerekli onlemler alinmistir ve siz degerli uyelerimizin magduriyetinin giderilmesi adina gerekli telafi yapilacak olup bu konuyla alakali da sizlere bilgilendirme saglamak adina bu hafta icinde mail gonderimi saglanacakti

adamlardaki laubaliliğe bak. Kurumsal bir yapısı var sanırsınız ama adamların müşteri hizmetleri tarladan destek veriyor sanki. dünyaca ünlü hacker gurubuymuş.

Birde unutmadan şunu ekleyelim digitürk kullananlar unutmasın digitürk 10 yıl sonra bile fatura gönderir.inanmayan baksın.

https://www.google.com.tr/search?q=...&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

rusensahin' Alıntı:
Adamlar minareyi çaldı kılıfını buldu... :-1:

Digiturk, Fenerbahçe-Galatasaray derbsisi sırasında Digiturkplay'de yaşanan sorunlarla iligil olarak bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: İnternet sunucularımıza yapılan saldırıdan dolayı Digiturk Play üzerinden bazı üyelerimizin maç yayınında aksama yaşanmaktadır. Değerli üyelerimizin Digiturk Play üzerinden seyir hakkını gasp eden internet korsanlarını kınıyoruz. Yayımızı normal seyrine sokmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Mağdur kullanıcılarımızın söz konusu durumları telafi edilecektir."

http://www.ligtv.com.tr/haber/digiturkten-aciklama-9
Ne saçmalıyor bunlar, nasıl telafi edeceklermiş? Derbi keyfi gitti bikere neyin telafisini yapacaklarmış acaba.. Maçı iptal ettirip tekrar mı oynattıracaklar bizim için :-1:

Yalnız ben maçı izlerken aivira premium virüs programı sürekli ağ saldırıya uğradı mesajı verdi.
İyi ki yayını kapatmamışım :)
Ben sezon başından beri kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım valla.
Ama derbi maçlarda yayından çıktığında girmek gerçekten zor.
Bir de Yayın 3 süper olmuş. Hd kalitesinde pürüzlenmeler olmadan izlenebiliyor.

Yine giremiyorum ben.. Her maçta saldırı düzenliyorlar galiba digitrke :mrgreen:

Bugün telefon ettim arkadaşlar. 1 Hafta içerisinde ücreti kredi kartına iade edecekler. Siz de arayın. Bu arada kimin izleyip izleyemediğini nasıl anlıyorlar bilmiyorum:)

Digiturk güvenlik ekibinin bir banka sitesini koruduğunu düşünsenize..Şöyle bir açıklama gelir heralde "dünyaca ünlü bir hacker grubunun düzenlediği saldırıdan dolayı bazı müşterilerimizin hesapları boşaltılmıştır.Müşterilerimizin mağduriyeti en kısa zamanda giderilecektir." :)

Digiturkun normal uydusu da iğrençötesi bi yağmur yağsın görüntü gidiyor servis çaırmak istiyoruz parasını alırız diyorlar neysekş kendimz tamir edebiliyoruz :lol: yoksa her yağmurda 20tl az deil

Geri