Dijital Andaç, Yıllık için Görüş Toplama

Kodla Büyü

compteach

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba. Bu yıl rehber öğretmenlerimizin dijital andaç yapabilir miyiz diye bir talebi oldu. Bende statik bir web sayfası şeklinde yapılabilir diye düşündüm. Yardımcı olurum dedim. Öğrencilerin arkadaşları hakkında görüşlerini toplamak için nasıl bir yol izlesem bilemedim, hazır bir veri toplama sitesi bulabilir miyim. Öğrenci okul nosu yada tc si ile tanımlayayım, şifre ile girsin, sınıf listesi gelsin, istediği arkadaşını seçip görüşlerini yazsın. Bu şekilde hazır bir sistem bulabilir miyim, yoksa kendim mi yapmam lazım. Yardımcı olacak var mı?

Hocam yıllıklarda 2025 mezunları heves ediyor diyelim, ilk sene hosting falan ödeniyor bir şekilde. Sonra hevesleri kaçıyor hiç bakmıyorlar bile. 2026 mezunları onlardan gaza gelip onlar da istiyor sonrası yine yok. Derken derken bu bir döngüye giriyor ve bir kaç yıl sonra hosting ve domain paraları da ödenmeyip bütün veriler çöp oluyor. En iyisi statik olacak şekilde okul sitesine koyun. Öğrencilerden arkadaşları hakkında worrde yazılar yazmasını isteyin, hepsini toplayıp okul sitesine atın. Benim tavsiyem ve tecrübem bu yönde.

Geri