Dijital Fotoğraf Makinesi Önerir Misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Yeni okul müdürümüz 300 ytl civarlarında bir fotoğraf makinesi araştırmamı istedi.

Ama ürün yelpazesi o kadar geniş ki tercih yapmak çok zor.

Bu yüzden kullandığınız ve memnun kaldığınız fotoğraf makinesi tavsiyelerinizi söylerseniz sevinirim.

Müdür her gün soruyor baktın mı hocam diye, ben de bakıyorum diyorum. Tavsiyelerinizi önemsiyorum.

(Bir de forumdaki eski konularda Carl Zeiss mercekli olanları tercih edilirse daha iyi olacağını söylemiş bazı arkadaşlar.)

Arkadaşım; okul için Fujifilm Finepix S1500 benzeri bir makina öneririm. Fiyat sizin söylediğinizden daha yüksek ancak size geri dönüşü daha iyi olacaktır. Malum okulda birçok kişi tarafından kullanılacak sağlamlık ve hazır çekim modları işinizi tam görecek şekilde. Ayrıca optik zumu da bir okul için çok yeterli. Bizde bunun değişik bir modelini kullanıyoruz, bahçenin bir ucuna oturup öğrencileri habersiz/doğal olarak uzaktan bile yanındaymış gibi çekebiliyorum. Oldukça doğal/güzel pozlar çıkıyor. Ayrıca Flaşsız çekim ayar kısmı çok tatmin edici özellikle gösteri ve sunumlarda ortamın duygusunu tam yansıtıyor. Bence fiyatı biraz yükseltip böyle birşey alın çok memnun kalırsınız. Şuradan inceleyebilirsiniz. http://www.hepsiburada.com/fujifilm-fin ... id=bd99006

Ayrıca hangi makinayı alırsanız alın GP 2700 şarjlı pil ve kendi şarj aletini alın (2-5 saatlik) http://www.hepsiburada.com/gp-powerbank ... id=bd45325

Sony Cybershot DSC-W180 10.1MP 2.7" LCD Dijital Fotograf Makinesini 1 ay önce 300 tl ye aldım. çok güzel , tavsiye ederim.

özellikleri
Çok yüksek kaliteli görüntüleme ve ayrıntılı büyütmeler için 10.1 efektif megapiksel çözünürlük
Yüksek kaliteli yakın çekimler için 18x'e kadar akıllı zoom özelliğiyle 3x optik zoom objektifi
Smile Shutter teknolojisi sayesinde, fotoğrafı çekilen kişi gülümsediği anda deklanşöre otomatik olarak basılır: ayarlanabilir gülümseme değeri ile şimdi kullanımı daha da kolay
Gelişmiş Yüz Algılama özelliği ile daha net portreler için odak, pozlama ve beyaz dengesi otomatik olarak ayarlanır.
SteadyShot görüntü sabitleme teknolojisi, manuel çekimler sırasında görüntüdeki bulanıklığı azaltır
Yetersiz ışık altında flaşsız net görüntüler için yüksek hassasiyetli ISO 3200
Geniş görüş açılı 2,7 inçlik geniş (230K noktalı) Clear Photo LCD plus ekran
Zevkinize göre farklı hoş renk seçenekleri mevcuttur
Çok farklı koşullar altında mükemmel sonuçlar için yedi Alan Seçim modu
Eğlenceli fotoğraf makinesi üzerinde rötuş işlevleri: görüntü kesme ve kırmızı göz düzeltme
Picture Motion Browser yazılımı PC'de görüntü yönetimi, arama ve görüntülemeyi kolaylaştırır

ben 2006dan beri samsung 5.0 megapiksel fot. makinesi kullanoyrum çoooook memnunum okulda da bir üst modelini kullanıyoruz çok daha güzel siz 10 megapikselini falan alırsınız o fiyata heralde

Geri