Dijital Pano'dan Bende yapmaya karar verdim.

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.bilgisayarbilisim.net/di...inizda-2012-model-dijital-panomuz-t74827.html Arkadaşımızın hazırlamış olduğu dijital pano çok hoşuma gitti bende bu şekilde bi çalışmaya karar verdim hafta sonu hazırlayacağım. pazarteside müdür beyle görüşeceğim elimden geldiğince bir tasarım hazırladım nasıl olmuş umarım beğenirsiniz. pazartesiye bitirmiş olurum inş.
vshl.jpg

Hocam ellerine sağlık. Gayet güzel olmuş. İnşallah hayata geçer de burada paylaşırsın

Kafaya koydum yapacağım inşallah tabiki ama okul uygularmı uygulamazmı orasını bilemiyorum.

Güzel olmuş hocam elinize sağlık, kısa sürede başarılı renkli bir çalışma olmuş. Tebrikler

ortadaki haber kısmını ikiye bölüp bir yarısı haberler diğer yarısı da değişen okul resimleri olabilir diye düşünüyorum
başarılarımız ve belirli günler bölümleri de küçük kalmış gibi sanki, alttaki haber kısmını çıkarıp genişletebilirsiniz.
örnek öğrenciler kısmı da kayan yazı şeklinde olabilir.

tşkler. şu anda html halini yapıyorum. müdürde şevkimi kırmassa salı çarşamba paylaşırım inş.

Sayın Hocam; PHP ve birkaç sayfa olacak şekilde bekliyoruz.
Yazılar mümkün olduğunca okunabilir büyüklükte olmalı. 32" bir televizyonda yazıların okunması güç oluyor çünkü.

Kolaylıklar diliyorum, iyi çalışmalar.

php bilmiyorum malesef asp.net olacak yazılarıda en az 24 punto olacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum tşkler.

Bence çok fazla alan olmaması gerekir. Okuma ve göz yormama adına. Yani diğer alanları biraz daha büyütebilirsiniz...

Birde Nöbetçi Öğretmenler başlığı altında Müdür Yardımcısı var, başlığı Günlük Nöbet Listesi gibi değiştirseniz daha hoş olmaz mı?

Hocam Çarşamba oldu. Pano ne alemde? :)

EK: Hocam mesajınızın üzerinden 25 gün geçti. Bittiyse paylaşacak mısınız? Yoksa projeyi sonlandırdınız mı?

Hoşça kalınız.

Geri