Dikey Süpürge Tavsiye

Kodla Büyü
dyson al kafan rahat eder hocam hatta mediamarkt ta uzatılmış garanti yaptır 5 yıl dolmadan ücretsiz batarya hakkını kullanırsın

Son düzenleme:

Xiaomi Mi Handheld 1C 21.6 V Vacuum Cleaner Dikey​

Dyson almaya karar vermiştik bunu görünce vazgectik ama şuan piyasada varmı bilmiyorum 4 senedir sorunsuz kullanıyoruz o zaman dysondan daha iyi çekiyordu tabi şuan dysonın yeni modelleri çıktı tabi

maalesef bu kategorideki süpürgeler dyson ve diğerleri şeklinde ikiye ayrılıyor. hiçbiri dyson gibi kuvvetli değil.
v12 kullanıyoruz, araç temizliği için son kademe iyi ama o da bataryayı çabuk bitiriyor, yedek batarya da var aslında. araç temziliğinde çakmakla çalışan eski süpürgem kadar çekim gücü var ekonomikde ve orta düzyede, o yüzden bu konuda pek memnun kalmadım. ama ev kullanımı için gayet memnunuz. kablolu süpürgeler tamamen işkence çektiriyormuş bize.

Dikey süpürgelerin temizliği nasıl peki arkadaşlar. Ben bir süpürge alacak olsam bir gerçek çekiş gücüne ve bir de özellikle makinenin temizliğinin kolaylığına bakarım. Makine zor temizleniyorsa kralı olsa almam. O yüzden hep toz Torbalı Süpürge kullanıyorum.

Dikey süpürgelerin temizliği nasıl peki arkadaşlar. Ben bir süpürge alacak olsam bir gerçek çekiş gücüne ve bir de özellikle makinenin temizliğinin kolaylığına bakarım. Makine zor temizleniyorsa kralı olsa almam. O yüzden hep toz Torbalı Süpürge kullanıyorum.
Dysonlar ondan kullaşlı işte hocam, basit. Ve yıkanabiliyor.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok güçsüz ve sürekli filtreyi temizleyin uyarısı ile karşılaşıyoruz.

Bosch kesinlikle tavsiye ederim. El aletlerinde kullandığı yeşil bataryayı kullanıyor. İstediğin zaman atıp yeni batarya alabilirsin. Batarya sök tak

Geri