Dil tazminatı gibi "Bilişim tazminatı istiyorum" HAKSIZMIYIM ?

Kodla Büyü

alpaygunes

Süper Üye
Süper Üye
Biliyoruzki Yabancı dili A B C seviyerinde bilen bir devlet memuru doğal olarak hak ettiği "Dil Tazmınatı" nı alıyor. Peki bu tazminatın altında yatan sebep ne. Bir öğretmen ders işlerken bildiyi yabancı dilden dolayı verimliliğiartıtra biliyormu ? Veya bir devlet memuru yabancı dilinden dolayı az zamanda çok işmi yapıyor? bu soruları çoğaltmak mümkün tabi . Ama benim derdim "niye alıyorlar" demek değil.

Bilişim konusunda kendini geliştirmiş. Maddi ve manevi olarak fedekarlıklar vererek bilgisiyar denen çağın vazgeçilmez icadını öğrenmek için uğraşmış bireyler hem kendi işlerini hemde bulundukları birimdeki memurların sorunlarını halledip iş akışındaki aksaklıkları giderirken. Neden "Dil tazminatı" ile aynı hatta daha geçerli sebebler varken bilişim konusunda bir tazminat verip memurları motive etmiyorlar.

Haksızsam düzeltin . Üzülüyorum çünkü. Mesai çıkışında hemen okey oynamaya giden. "Aman benim neyime lazım bilgisyar diyen " çalışanla aramızda hiçmi fark yok allah aşkına . Büyüklerimizi uyndırmamız lazım. Hak verilmez alınır.

Neler yapa biliriz fikirleriniz bekliyorum.

Bu konuyu bence boşuna açtınız. Çünkü zaten birçok mevzuda hakettiklerimizi alamıyoruz. Bir de bunun derdiyle dertlenmeyelim.

Arkadaşım böyle bir tazminat önceleri vardı. Ama zaman bilgisayar çağı, bilgisayar bilmeyen mi kaldı deyip bu tazminatı kaldırdılar.

kamarna' Alıntı:
Bu konuyu bence boşuna açtınız. Çünkü zaten birçok mevzuda hakettiklerimizi alamıyoruz. Bir de bunun derdiyle dertlenmeyelim.

Hocam karamsal başlamayım.Konu formatör veya öğretmen sorunu deigl tüm memurların sorunu.
Hatta memurlar nette kıvılcım başlata biliriz aynı aynı anda aynı başlık altında yazmalıyız.

Umudumuzu kaybetmeyelim . En azından başkalarınkini yıkmayalım

oguz_efe' Alıntı:
Arkadaşım böyle bir tazminat önceleri vardı. Ama zaman bilgisayar çağı, bilgisayar bilmeyen mi kaldı deyip bu tazminatı kaldırdılar.

İlginç ama .Bilgiyi neye göre ölçüyorlarmış merak ettim.

Bende ingilizce biliyorum :P ama ....
Kamu Personeli Bilşim Sınavı istiyoruz :D

alpaygunes' Alıntı:
kamarna' Alıntı:

Hocam karamsal başlamayım.Konu formatör veya öğretmen sorunu deigl tüm memurların sorunu.
Hatta memurlar nette kıvılcım başlata biliriz aynı aynı anda aynı başlık altında yazmalıyız.

Umudumuzu kaybetmeyelim . En azından başkalarınkini yıkmayalım

Ümidini tabiki hiçbir zaman kaybetmemek gerekir. Fakat biraz da gerçekçi olmalı bence.

alpaygunes' Alıntı:
oguz_efe' Alıntı:

Hani şu bilgisayar kullanım kursları varya bu onunla ölçülmüş. Malum sertifikası olmayan öğretmen yok. yani herkes harika bilgisayar kullanıyor. :?:

oguz_efe' Alıntı:
alpaygunes' Alıntı:
oguz_efe' Alıntı:

Hani şu bilgisayar kullanım kursları varya bu onunla ölçülmüş. Malum sertifikası olmayan öğretmen yok. yani herkes harika bilgisayar kullanıyor. :?:

Hocam iyiki yaqzdın daha önce böyle bir tazminatın olması gerçekten haklılığımızın kanıtı değilmi ?

Değil tabii ki. Ama dikkat edersen 3 yıldır komisyonda ne zaman çıkar Allah bilir. Nasipse emekli olmadan görebiliriz belki.

Mejlar geldikçe haklılığıma inancım katlanarak artıyor. Senkaklarımıza görüşelim .
Onlarında bu işe sıcak bakacaklarına eminim. Lütfen herkes kendi sendika yetkilisne gildirisin varsa Ankar da ki yetkililerle ciddi anlamda iletişim kurun. benim ilçemki yetkiliden başka tanıdığım yok :(.

alpaygunes' Alıntı:
oguz_efe' Alıntı:

Eğitekimizin Ebitefo sınavı ne güne duruyor. Ona göre versinler tazminatı 80 ve üzeri alanlara :)

Nasıl olsa A+ sorular da var ellerinde :)

halukk hocam

Sadece öğretmenler için değide , tüm memurlara açık olan bir sınav "Kamu personeli Bilişim Sınavı" olarak adlandırır. :D

Geri