Dinlenmek istiyorum

Kodla Büyü

erdal_erdal_0

Site Gezgini
arkadaşlar sanırım bunalımdayım derdimi kimseye anlatamıyorum
herşeydi ( ailemi, arkadaşlarımı,işimi,bilgisayarımı,telefonumu vs.) geride bırakıp şubat tatili boyunca 2 hafta tek başıma kafamı dinlemek istiyorum.
sakin huzurlu manzaralı yürüyüş ve spor yapabileceğim bi yer tavsiye edermisiniz?

Ben Kaş da ki yarım adada bir pansiyonda kalmıştım, mayıs ayıydı hem manzara çok güzeldi hemde çok sakindi, tavsiye ederim.

walla dinlenmeye hakkaten ihtiyacımız var ama bu gidişle ahirette dinlenecez ancak - sanki . ( yanlış anlaşılmasın. küçümsediğimden değil. vakit yok anlamında. )

gamer99' Alıntı:
walla dinlenmeye hakkaten ihtiyacımız var ama bu gidişle ahirette dinlenecez ancak - sanki . ( yanlış anlaşılmasın. küçümsediğimden değil. vakit yok anlamında. )

Bende öyle düşünüyordum, sonra lise arkadaşım ile yolda karşılaştım, tekrar bir araya gelip bir kaç kez muhabbet etttik. Bankacı olmadığıma ve özel sektörde çalışmadığıma şükrettim. Evet belki bizden çok para alıyorlar ama gece 22:00 lere hatta yıl sonu pazar bile çalışmak zorunda olmaktansa bence az para kazanmak daha iyi.

Tabiki bizim durumumuzu yurt dışında (mesela Alman öğretmenler) çalışan meslektaşlarımızla karşılaştırınca nerde adalet diyorsun ama yapacak bişi yok, bunları kafaya takıp depresyona girmektense, bizden kötülerde var diyip kendimizi avutmalıyız diye düşünüyorum.

Geri