Directory Listing Denied hatası ne demek.

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sitemi yeniledim.Serverdeki eski dosyalarımı sildim ve yeni dosyalarımı aktardım.Ama siteye girdiğim zaman
Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.
bu hataları veriyor.Neden olabilir.Yeni sitede hasari hocanın yayınladığı 1.7 şablonuydu.

Arkadaşlar dosyaları silip yeniden yükledim ama aynı hatayı veriyor.File zilla kullandın.index dosyası var.Ne olur bi yardım edin.

hocam adresini verin bir bakalım. bazen de güncelleme geç olabiliyor. bugün attığım dosyalarda da aynı sorunu yaşadım. bozuk gözüktüler bir süre sonra düzeldi. local da bir sorun var mı?

imsiyat' Alıntı:
hocam adresini verin bir bakalım. bazen de güncelleme geç olabiliyor. bugün attığım dosyalarda da aynı sorunu yaşadım. bozuk gözüktüler bir süre sonra düzeldi. local da bir sorun var mı?
hocam lokalda bir sorun yok çok iyi çalışıyor.

Index dosyasının adını kontrol edin. index.html.html gibi bir isme sahip olabilir. Ya da server ayarlarından varsayılan dosyalar bölümüne bakıp orada index.html'in olduğundan emin olun.

index dosyasını kontrol etmen lazım hocam.
eğer ana dizinde herhangi bir yönlendirme yoksa ve normal şartlarda ana klasördeki indeksin açılması gerekiyorsa ve açılmıyorsa index dosyanda sorun vardır.
eski index dosyanı yedekle bir yere ve sonra index.html adında yeni yaptığın basit bir dosyayı at bakalım ana dizine ne olacak????

enesaskar' Alıntı:
index dosyasını kontrol etmen lazım hocam.
eğer ana dizinde herhangi bir yönlendirme yoksa ve normal şartlarda ana klasördeki indeksin açılması gerekiyorsa ve açılmıyorsa index dosyanda sorun vardır.
eski index dosyanı yedekle bir yere ve sonra index.html adında yeni yaptığın basit bir dosyayı at bakalım ana dizine ne olacak????
hocam dediğin gibi yaptım ama aynı hatayı verdi.Acaba hata neden olabilir başka .İndex dosyası karşı sunucuda var.Ama olmuyor.

index.htm yaz
denetim masasında yönetimsel araçlarda iis vvar orda sanal dizine verilen default sayfaları özelliklerde görürsün hocamm

susurluk8' Alıntı:
index.htm yaz
denetim masasında yönetimsel araçlarda iis vvar orda sanal dizine verilen default sayfaları özelliklerde görürsün hocamm
index.htm işe yaramadı.Galiba mebin sunucusu sorunlu.Çünkü sitenin index sayfasını denemek için özel bir hosta attım orada çalıştı.Site localde de çalışıyor.
(denetim masasında yönetimsel araçlarda iis vvar orda sanal dizine verilen default sayfaları özelliklerde görürsün) bu özellik ne için onu anlamadım.

Arkadaşlar yakında sitesini yenileyen var mı?Bu sorunu benim gibi yaşayan başka arkadaş var mı?Merak ettim şimdi mebten kaynaklanan bir hata mı yoksa bizden mi?Çünkü söyleneneleri yapıyorum her şey normal ,bende hata göremiyorum.Birde siteyi yenilemeden önce sitemde hiç bir sıkıntı yoktu.Bu olay yeni dosyaları gönderdikten sonra oldu.Bir gün oldu ama aynı hatayı veriyor.

meb serverı kullanmıyorsunuz sanırım, default.html, index.php, index.asp isimlerinde dosyaları tek tek yükleyip tekrar deneyin isterseniz..
açılıştaki standart dosyayı arıyor bulamadığı için hata veriyor, bu dosya ismini site yönetim panelinden değiştirebiliyorsunuz, plesk, cpanel vb.

Efedrin' Alıntı:
meb serverı kullanmıyorsunuz sanırım, default.html, index.php, index.asp isimlerinde dosyaları tek tek yükleyip tekrar deneyin isterseniz..
açılıştaki standart dosyayı arıyor bulamadığı için hata veriyor, bu dosya ismini site yönetim panelinden değiştirebiliyorsunuz, plesk, cpanel vb.
mebin serverını kullanıyoruz.Dediğim gibi index.html olarak sunucuda yüklenmiş olarak var.Bunda bir sorun yok.Acaba bu hata mebin serverinda mı yoksa benden mi kaynaklanıyor?

samimi 75' Alıntı:
Efedrin' Alıntı:
mebin serverını kullanıyoruz.Dediğim gibi index.html olarak sunucuda yüklenmiş olarak var.Bunda bir sorun yok.Acaba bu hata mebin serverinda mı yoksa benden mi kaynaklanıyor?

meb sunucusuysa keyfinin olmasını bekleyin artık hocam sizin yapacağınız birşey kalmamış

Geri