#direnBilişim

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Hocalarım son günlerde gerek bu forumdan gerek diğer internet kaynaklarından sürekli öğretmenlere karşı haksız davranan idarecilerle ilgili başlıkları-konuları görüyoruz. Yapılanlar nedense özellikle de Bilişim öğretmenlerine yapılıyor.

Bu durumu protesto ediyor ve tüm Bilişimcileri başta idareciler olmak üzere tüm öğretmenlere ve velilere ve başka kim varsa onlara karşı birlik olmaya davet ediyorum.

Bu ne böyle yaa, önüne gelen kafayı bize takıyor. Bende de bu konuda gündem yoğun. 2 yıldır yaşadığım adaletsizlikleri gerek BİMER'e yazma, gerek MEB Şikayet'e yazma gerekse sendikaya haber verme noktasında sürekli mücadele etsem de yine de hakikatları bir türlü ortaya çıkaramadım ve bu bana inanın çok kötü geldi. Artık mesleki tükenmişliğin zirvesindeyim. Ama beni tüketen en önemli şey Yüce Allah'ın tertemiz Müslüman olarak yarattığı insanların ne kadar adi, ne kadar şerrefsiz ve ne kadar bilmem ne - bilmem ne olduğunu görmem ve bunlar yüzünden sürekli haksızlığa uğramam oldu. :verymad:

Eminim birçoğumuz da aynı dertten muzdaribiz. Bugün forumdan okuduğum Mesut Steel hocamızın ve halk hocamızın durumları da beni iyice üzdü. :verymad:

Fakat ne olursa olsun mücadeleye devam etmeliyiz. Taa ki karşımızdaki haksızlık yapan insanları hakikata ulaştırıncaya kadar. Bu konuda geçen ayların popüler sloganıyla başlık açtım. Umarım Bilişimciler olarak artık haksız muamelelerle karşılaşmayız.

Bugün öğrendiğim bir bilgi: "Uğradığı haksızlığı resmiyete dökmek isteyenler direkt olarak mahkemeye değil savcılığa gitmeliymiş. Umarım bundan sonra hakkımızı en doğru şekilde savunabiliriz. Ki karşımızdaki dandik dandik adamlar da hem kendilerinin ne olduğunu hem bizim kim olduğumuzu anlarlar. :+1:

Muhtemelen hepimiz zaten belli dönemlerde farklı okullarda benzer durumlarla karşılaşmışızdır. Benim edindiğim tecrübe gereken kişilere gereken lafları söylemenin gerekliliğidir. Özelliklede yeni gittiğimiz okullarda daha başından kim olduğuna bakılmadan tavır koyulmasıdır. Bende şu an çalıştığım okulumda ilk yıl müdürümle saatlerce tartıştığım zamanlar oldu. Bu sayede geçen yıl ve bu yıl huzurlu bir çalışma ortamım oldu. Tartışmak demek illa kavga etmekte değildir.

Öğrenci - Umurunda değil
Veli - Haberdar değil
Öğretmen Arkadaş - Bilişimci okulda değil
İdare - Öğretmen değil
Siyasi irade - İhtiyaç değil

Böyle bir ortamda biz kime neyi anlatmaya çalışıyoruz, açıkçası NET DEĞİL...

enestar' Alıntı:
Öğrenci - Umurunda değil
Veli - Haberdar değil
İdare - Öğretmen değil
Siyasi idare - İhtiyaç değil

:mrgreen:

Hocam tanımlar süper olmuş. En çok da
Kod:
:puhaha:

Gülüyoruz acınacak halimize.

AKADEMİA' Alıntı:
enestar' Alıntı:
Öğrenci - Umurunda değil
Veli - Haberdar değil
İdare - Öğretmen değil

:mrgreen:

Hocam tanımlar süper olmuş. En çok da
Kod:
:puhaha:

Gülüyoruz acınacak halimize.

Sorma hocam ya. "Zevk almaya bak" moduna geçtik bir nevi...

Geri