Discovery açılma-kapanma sorunu

Kodla Büyü

tugrul38

Üye
Merhaba arkadaşlar General mobile telefonum var. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Yaklaşık 4-5 gündür telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor. Bir işlem yapmak zorlaştı. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardım ve görüşlerini bekliyorum. ...

hocam ben de 1 senedir kulşlanmaktayım. bilemiyorum da burada pek yardımcı olamayabiliriz. aklında olsun facebookta gmd ile ilgili gruplar var oradaki kişiler yardımcı olabilir aklınızda olsun

Yazılımsal kaynaklı ise aşağıdakileri deneyebilirsiniz

Öncelikle sistem güncellemesini bir kontrol edin. En son geçtiğimiz Temmuzda çıkan vardı, güncel değilse güncelleyin.

Uygulamalarda son zamanlarda yüklediğiniz bellekte aşırı yer tutan gereksiz programlar varsa kaldırın.
Telefon 4GB dahili hafızalı modelden ise ayrı hafıza kartınız da var ise yüklü uygulamaların bazılarını SD karta taşıyabilirsiniz.
Yine dahili hafıza ve hafıza kartı aşırı dolu ile yer tutan resim, video vb belgelerin bir kısmını pc ye yedekledikten sonra silerek yer açabilirsiniz.

kendini resetliyorsa benim sonyde de olmuştu yazılım atmıştım düzelmişti fakat abimin discovery sindede öyle oldu garantiye gitti ana kart değişip geldi

Hocam benim arkadaşımda da aynı sorun vardı. Sorunun nedeni arayan kişinin numarasını bulan bir uygulamaymış. Sizinde bu uygulama olmasa bile bir uygulamadan kaynaklanıyordur.

Geri