Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Disk kırmızı kenarlıklı sandisk cruzer ise ben de çözüm bulamadım hocam. Sadece linux ile biçimlendirmeyi denemedim. Onun haricinde bulabildiğim her yolu ve programı denedim olmadı.
arkadaşlar sandisk e benim başıma geldi düzelte bildim. şuan siteleri bulamam fakat "Disk korumalı hatası.." adı altında bende google arama yapıp o siteleri bulmuştum. bi program ile usb belleğin bazı kodlarını buluyorsun o kodları göre arama yapıp program bulup onunla flasına yükleme yapıyorsun düzeliyor. çoğu kişinin fark etmediği durum programı kurup bilgisayarda biçimlendirme yapıyorsun olmuyor başka bilgisayarda yapıyorsun oluyor. biçimlendirme yapmayınca olmadığını zannediyor. aynı yöntemi farklı model usb bellek de denedim oldu. tekrar araştırayım linkleri buldukça eklerim. bu dediklerimi yapmadan mac linux w7 - xp w8 biçimlendirme yapmaya çalışmayın olmuyor boşuna zaman kaybetmiş olursunuz.