Hocam söyledim yaa belli kimseler sevmeyebilir. Demek film tarzınız değil.kaybil' Alıntı:İMDB de yüksek almış baya ilginç ben hiç beğenmedim filmi izlediğim en saçma uzaylı filmlerinden miş gibi gelmişti
hasari' Alıntı:Hocam söyledim yaa belli kimseler sevmeyebilir. Demek film tarzınız değil.kaybil' Alıntı:İMDB de yüksek almış baya ilginç ben hiç beğenmedim filmi izlediğim en saçma uzaylı filmlerinden miş gibi gelmişti
Birazda oyunculuk, senaryo, makyaj, dekor ve efektlere bakmak lazım. Örneğin kullandıkları uzaylı silahlarına dikkat ettiniz mi? Birde çekilen ortam çok gerçekçiydi 9.bölge olarak geçen yer.kaybil' Alıntı:hasari' Alıntı:Hocam söyledim yaa belli kimseler sevmeyebilir. Demek film tarzınız değil.kaybil' Alıntı:İMDB de yüksek almış baya ilginç ben hiç beğenmedim filmi izlediğim en saçma uzaylı filmlerinden miş gibi gelmişti
Galiba haklısın hocam yorumlar bunu gösteriyor
Bende HD izledim çok hoşuma gitti ama filmin tarzını bildiğimden herkes beğenmeyebilir dedim.Greenberet83' Alıntı:İzlediğim en güzel ve farklı filmlerden birisidir benim için. Hatta hd olarak arşivimde yer alan filmlerdendir.
Bunun gibi filmler hd izlenmeli tadı bir başka oluyor o zaman.
Aynen öyle bir film işte hocam.kaybil' Alıntı:Birde hep uç nokta yorumlar ya en iyi filmlerden yada en kötü filmlerden diye yorumlanmış