District 9 (2009)

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
District 9 (2009)

Film çok hoşuma gitti tavsiye ederim. Korku ve gerilim sevmeyen arkadaşlar izlemesin muhtemelen sevmeyeceklerdir. :)
imdb puanı= 8.0/10

Detaylar.

Ekli dosyalar

• district.jpg
    district.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 716
İMDB de yüksek almış baya ilginç ben hiç beğenmedim filmi izlediğim en saçma uzaylı filmlerinden miş gibi gelmişti

kaybil' Alıntı:
İMDB de yüksek almış baya ilginç ben hiç beğenmedim filmi izlediğim en saçma uzaylı filmlerinden miş gibi gelmişti
Hocam söyledim yaa belli kimseler sevmeyebilir. Demek film tarzınız değil. :)

İzlediğim en güzel ve farklı filmlerden birisidir benim için. Hatta hd olarak arşivimde yer alan filmlerdendir.
Bunun gibi filmler hd izlenmeli tadı bir başka oluyor o zaman. :D

Birde hep uç nokta yorumlar ya en iyi filmlerden yada en kötü filmlerden diye yorumlanmış :D

kaybil' Alıntı:
hasari' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
Hocam söyledim yaa belli kimseler sevmeyebilir. Demek film tarzınız değil. :)

Galiba haklısın hocam yorumlar bunu gösteriyor :)
Birazda oyunculuk, senaryo, makyaj, dekor ve efektlere bakmak lazım. Örneğin kullandıkları uzaylı silahlarına dikkat ettiniz mi? Birde çekilen ortam çok gerçekçiydi 9.bölge olarak geçen yer. :)

Greenberet83' Alıntı:
İzlediğim en güzel ve farklı filmlerden birisidir benim için. Hatta hd olarak arşivimde yer alan filmlerdendir.
Bunun gibi filmler hd izlenmeli tadı bir başka oluyor o zaman. :D
Bende HD izledim çok hoşuma gitti ama filmin tarzını bildiğimden herkes beğenmeyebilir dedim. :)

bir hafta sonu uykudan kalkıp altyazılı izlemiştim. bir süre kendime gelememiştim izledikten sonra. çok tuhaftı ama kısa süreli etkilenmiştim filmden.

3 sene önce bu film elime geçti şöyle bir göz attım filme (hızlı hızlı geçerek) ciddi ciddi gıcık oldum. Böyle çok uçuk kaçık filmlerden de oyunlardan da hoşlanmam çok saçma bir filme benziyordu. Aldığım arkadaşa sordum niye böyle kalitesiz filmleri verdin bana dedim, o da çok güzel bir film olduğunu anlattı, ısrar etti. Yinede filme içim ısınmadı arkadaşın verdiği arşivdeki tüm filmleri izledim bunu da sona sakladım...Gel vakit git vakit sıra buna geldi ve yapacak işimin olmadığı bir gün istememeye arkadaşın hatrına oturdum izledim (dedim ya böyle yaratıklı-uzaylı filmlerinde hiç hoşlanmam). İyiki de izlemişim gayet akıcı güzel bir filmdi hiç canım sıkılmamıştı izlerken hatta hoşuma gitti hala saklıyorum galiba. Siz yinede bir fırsat verin benim yaptığım gibi önyargı ile yaklaşmayın.

Geri