Diyarbakır B. Teknolojileri Rehberliği Görevlendirilmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karakus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

karakus

Aktif Üye
http://diyarbakir.meb.gov.tr/www/bilisi ... icerik/134
Basvuruları almaya basladılar. Hayırlı olsun.

Kod:
Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 28/09/2012 tarih ve 16791 sayılı yazılarına istinaden Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenliğinin isim, görevlendirme esasları ve görev tanımları değiştiğinden dolayı ekli bakanlık yazısında belirtilen esaslara göre 03/10/2012 - 09.10.2012 tarihleri arasında Bilişim Teknolojileri Rehberliği görevlendirilmesi için görev talepleri alınacaktır. Görevlendirmelerde Fatih Projesi kapsamında donanım kurulumu tamamlanan okullara öncelik verilecek, bu okullarda ihtiyaç varken diğer okullara görevlendirme yapılmayacaktır.

Resmi yazının öğretmenlere duyurularak, belirtilen hususlara uygun başvuruların okul müdürlüklerince resmi yazı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ulaştırılması gerekmektedir. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri belgeleri inceleyerek, Bakanlık yazısında belirtilen esaslara göre  uygun şartları taşıyan adayların bilgilerini BT Rehberlik görevlendirme formuna işleyerek İl Milli eğitim Müdürlüğümüzün Bilişim Teknolojileri bölümüne 09.10.2012 Salı günü mesai bitimine kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

vay be diyarbakır çok hızlı :+1: bizde henüz bi hareket yok

ne oldu bu diyarbakır bt rehberliği? Hala sonuç yok. Neden böyle oldu bilen var mı ?

Geri