diyarbakır il memin resen atamadaki problemleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taatoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

taatoo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar diyarbakır memde norm kadro fazlası öğretmen atamaları başlamış ama şöle bi gariplik var benm 26 saat dersm olmasına müdür norm belirlemelerinde ders sayımı grmediği için norm fazlası olmuşum ve bi çok arkadaş norm fazlası gözüküyo 4 merkez ilçede 45 öğretmen var işin bir diğer garip yanıda 10tane okulda ihtiyaç var demişler zaten 5 tanesi meslek lisesi ve ihtiyaç var diye belirtilen okulların hepsinde zaten bilgisayar öğretmeni var bu yanlışlık en kısa zamanda düzeltilmesi lazım pazartesi il meme gitmem gerekicekmiş, eğer problem devam ederse hakkımızı aramak için gerekli mercihlere başvurucaz artık çünkü bizden kaynaklanan bi sıkıntı değil sadece ve sadece müdürün ihmali, bu konuda bilgisi olan ve benle aynı durumda olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum

müdürü baya zorladım hocam pazartesi beraber gtcez gereken neyse onu yaparız dedi bakalım inş hallolur

arkadaşlar bu duruma düşen en az 30 kişi falan var haksız yere norm kadro fazlası olan ama bu arkadaşların bi çoğunun haberi yok hepsi müdür mağduru

il meme gttik neymiş efendim beklicekmişiz şuan bişey yapamazmışız beklicez eğer çıkarsa mahkemeye gidecekmişiz ula hata benm değil problemi ben yaşıyorum yemişim böle hayatıda mesleğide...

bilişim teknolojileri acısından karamsar bir tablo mevcut. fatih projesinin bulunduğu okullarda bile norm fazlası bilgisayarcı arkadaşlar var. bu yıl resen yer değiştirirler ise gelecek yılda bu okullara bt rehber öğretmeni almak zorunda kalacaklar. böyle adalet olmaz. bt rehber öğretmenlerine kadro verilmek zorunda yada norm fazlası durumdan cıkartılmaları gerekmektedir.

benm gibi mdür yüzünden mağdur olan arkadaşlar varmı acaba merak ediyorum varsa aynı yolu izleyelim

Hocam ben de sizle aynı durumdayım. 16 saat dersim var . Durumumu resmi yazıyla ilçe milli eğtime bildirdik. Sonuçlar ne zaman belli olur bilgisi olan varmı?

taatoo' Alıntı:
arkadaşlar diyarbakır memde norm kadro fazlası öğretmen atamaları başlamış ama şöle bi gariplik var benm 26 saat dersm olmasına müdür norm belirlemelerinde ders sayımı grmediği için norm fazlası olmuşum ve bi çok arkadaş norm fazlası gözüküyo 4 merkez ilçede 45 öğretmen var işin bir diğer garip yanıda 10tane okulda ihtiyaç var demişler zaten 5 tanesi meslek lisesi ve ihtiyaç var diye belirtilen okulların hepsinde zaten bilgisayar öğretmeni var bu yanlışlık en kısa zamanda düzeltilmesi lazım pazartesi il meme gitmem gerekicekmiş, eğer problem devam ederse hakkımızı aramak için gerekli mercihlere başvurucaz artık çünkü bizden kaynaklanan bi sıkıntı değil sadece ve sadece müdürün ihmali, bu konuda bilgisi olan ve benle aynı durumda olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum
hocam aynı şey bendede oldu. okul idaresi il mem e senin ders saatini girmeyi unuttuğuna dair yazı yazması lazım. yani ders saatini sehven unuttuk diye yazıp elden götürüp atama şubesine vermen lazım

ilyas-71' Alıntı:
Hocam ben de sizle aynı durumdayım. 16 saat dersim var . Durumumu resmi yazıyla ilçe milli eğtime bildirdik. Sonuçlar ne zaman belli olur bilgisi olan varmı?
hocam hangi ilçedesn ben bildirdim ilden bişey yapamayız diye yazı geldi resen atarlarsa dava açıcam sana ne cevap verdiler hocam

tolgahan0010' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
hocam aynı şey bendede oldu. okul idaresi il mem e senin ders saatini girmeyi unuttuğuna dair yazı yazması lazım. yani ders saatini sehven unuttuk diye yazıp elden götürüp atama şubesine vermen lazım
yaptık hocam ama il mem kabul etmedi yapacak bişey yok diye yazı yazmışlar siz hangi ildesnz nasıl düzelttinz durumu hocam yada düzeltebildinzmi

Geri