Diyarbakırda norm fazlası öğretmenler için başvurular başlamış ve hatta bitmek üzere (yeni haberim oldu). Telefonla aradılar dilekçe vermemi istediler hangi okula gitmek istiyorsam onu yazmamı . Tercih etmezsem il mem tarafından resen atama yapılacağını söylediler.
Merak ettiğim konu iliçi atama hakkımız bu norm fazlası atamalar sonucunda nasıl hesaplanacak.
1- Resen atandığımız okul göz önüne alınacak.
2- Resen atandığıın okul ve önceki okuldaki görev yıllarının toplamı gözönüne alınacak.
Birde Dilekçeyle yapılan ile Resen atama arasında fark var mı?
Bu sorulara cevap verebilirmisiniz? Acil
Diyarbakır mem i aradım bana resen atama olursa görev yılını önceki okulla toplayıp hesaplayacaklarını söylediler yani 2.sini söylediler. Fakat Dilekçe ile yapılan atama için 1. olacağını Arkadaşımdan duydum.
Bana acilen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Merak ettiğim konu iliçi atama hakkımız bu norm fazlası atamalar sonucunda nasıl hesaplanacak.
1- Resen atandığımız okul göz önüne alınacak.
2- Resen atandığıın okul ve önceki okuldaki görev yıllarının toplamı gözönüne alınacak.
Birde Dilekçeyle yapılan ile Resen atama arasında fark var mı?
Bu sorulara cevap verebilirmisiniz? Acil
Diyarbakır mem i aradım bana resen atama olursa görev yılını önceki okulla toplayıp hesaplayacaklarını söylediler yani 2.sini söylediler. Fakat Dilekçe ile yapılan atama için 1. olacağını Arkadaşımdan duydum.
Bana acilen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?