Diyarbakır Silvan'ı Bilen Varmı??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pehepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pehepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
S.A,

arkadaşlar kardeşim bugün diyarbakırın silvan ilçesine atandı. yarın inş yola çıkacağız birlikte göreve başlatmak için.. Nasıl bir ilçedir? öğretmenevi nasıldır? diyarbakırdan ulaşım nasıldır? olumlu yada olumsuz bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim..

Hayırlı olsun hocam. Silvana hiç gitmedim bilmiyorum ama "Kaç zil kaldı öğretmenim" diye bir roman var silvan ile ilgili onu okumanızı tavsiye ederim :))

Öncelikle hayırlı olsun hocam.Ben Silvanlıyım ama Batman da görevliyim.Silvan 70 bin nüfuslu bi yer.Fena bi yer degil.Diyarbakıra yaklasık 70km Batmana 50 km uzaklıkta.Öğretmenevi var ilçede...

yakopasa' Alıntı:
Hayırlı olsun hocam. Silvana hiç gitmedim bilmiyorum ama "Kaç zil kaldı öğretmenim" diye bir roman var silvan ile ilgili onu okumanızı tavsiye ederim :))

:) teşekkür ederim

Dİyarbakır Hazro'da görev yapmıştım. Akşamları bizi ilçede yemek bulamayınca -ki hakikaten öğleden sonra büyük sıkıntıydı ekmek ve yemek bulmak- arabaya atlayıp 3-5 arkadaş Silvan'daki 2 katlı nefis lezzetli yemekleri olan lokantaya giderdik. Önce mercimek çorbası verir, sonra yemek yada ızgara alırdık. Bu arada mercimek bedava herkese veriliyordu, mezeleri anlatmıyorum bile... Oranın az ilerisinde öğretmenevi vardı ve Hazro'dakine göre 5 yıldızlı otel gibi kalıyordu. Öğretmenlerden de kullanan vardı, muhakkak pek çok genş öğretmen çıkar karşınıza. Hayırlı olsun kardeşiniz için, Silvan'ı bir kaç saatliğine gittiğim güzel yemekleri olan lokantasıyla ve iyi diyebileceğim öğretmeneviyle hatırlıyorum.

ulaşım açısından diyarbakırdan her yarım saatte bir transit araç kalkar ilçe garajından..çook rahat edebileceğiniz,,yardımsever insanıyla hiç sıkıntı çekmeyeceğiniz bir yer..tabi şunu unutmayın insan insana nasılsa aynı hisleri besler :)iyi bir yere atanmışş.hayırlı olsun hocam...gidince herkesin yardımını esirgemeyeceği bir yer...

hayırlı olsun :) öncelikle silvan merkeze mi atandı? ben silvan ziya gökalp ilköğretim okulunda çalıştım 3 yıl gerçi şimdi ortaokul olmuş. bence silvan birçok yerden güzel hem ulaşım hem ekonomik yönden ...

I3arkod' Alıntı:
hayırlı olsun :) öncelikle silvan merkeze mi atandı? ben silvan ziya gökalp ilköğretim okulunda çalıştım 3 yıl gerçi şimdi ortaokul olmuş. bence silvan birçok yerden güzel hem ulaşım hem ekonomik yönden ...

Merkez değil hocam. Karamus Köyüne atandı. Batman tarafında batmanada çok yakın.. Hepinizin cevaplarına ayrı ayrı teşekkür ederim.. tek düşüncem gittiğimizde kalacak yer sıkıntısı olmaması umarımda olmaz :)

pehepe' Alıntı:
I3arkod' Alıntı:

Merkez değil hocam. Karamus Köyüne atandı. Batman tarafında batmanada çok yakın.. Hepinizin cevaplarına ayrı ayrı teşekkür ederim.. tek düşüncem gittiğimizde kalacak yer sıkıntısı olmaması umarımda olmaz :)

Dayımların köyü Karamus. Büyük bi köy.Dediğiniz gibi Batman'a daha yakın.Yarım saatte Batman'dasınız.Tabi arabanız varsa...

hayırlısı olsun hocam.. oralara kadar gelirsek ziyaretine geliriz :roll: :mrgreen:

Geri