hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,362 12 Nisan 2012 #1 Arkadaşlar bir iş var. Aramızda Diyarbakırda olup atanmayan kimse var mı? Eğer varsa bana ulaşabilir mi? PM atarsanız sevinirim.
Arkadaşlar bir iş var. Aramızda Diyarbakırda olup atanmayan kimse var mı? Eğer varsa bana ulaşabilir mi? PM atarsanız sevinirim.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,362 13 Nisan 2012 #2 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olup çalışmayan bir arkadaşa ihtiyaç var. Eğer var ise bildirirseniz sevinirim.
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olup çalışmayan bir arkadaşa ihtiyaç var. Eğer var ise bildirirseniz sevinirim.
B bluemax35 Site Gezgini Mesajlar 69 13 Nisan 2012 #3 Selam Hocam Atanamayan arkadaş bulamazsan eger, ben çalışıyorum meb te ama proje tabanlı bir iş ise yardımcı olmaya çalışırım
Selam Hocam Atanamayan arkadaş bulamazsan eger, ben çalışıyorum meb te ama proje tabanlı bir iş ise yardımcı olmaya çalışırım
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,362 13 Nisan 2012 #4 bluemax35' Alıntı: Selam Hocam Atanamayan arkadaş bulamazsan eger, ben çalışıyorum meb te ama proje tabanlı bir iş ise yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... Olur hocam, ihtiyaç olursa sizinle iletişime geçerim.
bluemax35' Alıntı: Selam Hocam Atanamayan arkadaş bulamazsan eger, ben çalışıyorum meb te ama proje tabanlı bir iş ise yardımcı olmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... Olur hocam, ihtiyaç olursa sizinle iletişime geçerim.