Diyarbakırdan İl MEM onayı alan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bayos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bayos

Aktif Üye
Başvurumu okul ve ilçe mem onaylamış fakat il MEM hala onay bekliyor. Acaba bende mi sıkıntı var. :? Diyarbakır'dan tayin isteyen var mı başka, sizlerde durum nedir ?

arkadaşlar benmde onaylanmamıştı 4gibi aradım yarına kadar onaylamak için süreleri varmış sırayla onaylıyoruz dedi benmkini 5te onaayladılar

hocam reddedilmemişse rahat olun,
atama büroları yoğun insanlar son gün son dakikaya bırakıyor,
ilçelerden toplu evrak geliyor çünkü başvuru yapanların çoğu il dışında

Çok şükür benimki 00:39da (25 temmuz) onaylanmış. Arkadaşınkine de baktım saat 01:30 gibi onunki daha onaylanmamıştı. Benim ilçem Sur MEM, arkadaşınki Kayapınar.

Benim öğle 12 gibi onaylanmıştı. ama bi arkadaş da arayıp bana sormuştu onun ki onaylanmamış diye. onaylanmayan kalmamıştır inşallah.

Saat 04:30da baktım arkadaşımınki haalaaaa "onay bekliyor". Bu ne yaa. :cry: Arkadaşım için endişeleniyoruz artık. Yeni bi gün başlıyor artık, acaba bugün geç kalınmadan onaylanır mı ? :shock:

bbozkurt' Alıntı:
hocam bende van dayım.. hala bekliyorum.. ayrına kadar süreleri olduğu doğrumu...

Hocam "ayrına" yazmışsınız.10 dakkkada çözemedim valla:D Yorgunluktan herhalde. :mrgreen:
Neyse hocam, siz sabaha bi daha bakın yoksa mesai saati başlayınca gecikmeden il MEM'i bi arayın isterseniz. Ama büyük ihtimalle (Dbakır da Van da tayin isteyen çok olabilir) işlem sayıları fazla olduğu için sıra anca geliyordur.

mebbis açılmıyor. akşam onaylanmammıştı şimdi onaylanmışmı bakayım dedim yok açılmıyor.Allahım yaaa yok böyle bi sistem rezaleti. il memmi arayayımmı? arayan varmı ne diyorlar?

Geri