Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başvurumu okul ve ilçe mem onaylamış fakat il MEM hala onay bekliyor. Acaba bende mi sıkıntı var. :? Diyarbakır'dan tayin isteyen var mı başka, sizlerde durum nedir ?
hocam reddedilmemişse rahat olun,
atama büroları yoğun insanlar son gün son dakikaya bırakıyor,
ilçelerden toplu evrak geliyor çünkü başvuru yapanların çoğu il dışında
Çok şükür benimki 00:39da (25 temmuz) onaylanmış. Arkadaşınkine de baktım saat 01:30 gibi onunki daha onaylanmamıştı. Benim ilçem Sur MEM, arkadaşınki Kayapınar.
Saat 04:30da baktım arkadaşımınki haalaaaa "onay bekliyor". Bu ne yaa. :cry: Arkadaşım için endişeleniyoruz artık. Yeni bi gün başlıyor artık, acaba bugün geç kalınmadan onaylanır mı ? :shock:
Hocam "ayrına" yazmışsınız.10 dakkkada çözemedim valla Yorgunluktan herhalde. :mrgreen:
Neyse hocam, siz sabaha bi daha bakın yoksa mesai saati başlayınca gecikmeden il MEM'i bi arayın isterseniz. Ama büyük ihtimalle (Dbakır da Van da tayin isteyen çok olabilir) işlem sayıları fazla olduğu için sıra anca geliyordur.
mebbis açılmıyor. akşam onaylanmammıştı şimdi onaylanmışmı bakayım dedim yok açılmıyor.Allahım yaaa yok böyle bi sistem rezaleti. il memmi arayayımmı? arayan varmı ne diyorlar?