Diyarbakırrrrr Sonuçları yazalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sidar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
:) haklısınız gerçekten pratikten çok uzak bir sınavdı. Fakat şu denge tazminatı vs. olumsuzluklar nedeniyle biraz soğudum.

valla sayın hocam bir ata sözü derki
çırak elleriyle,
kalfa aklı ve elleriyle
usta elleriyle,aklıyla ve kalbiyle çalışandır.
Milli Eğitim Müdürlüklerinde Aklını ve kalbini sana bırakmazlar :lol: Sen kurumda yenisin anlaşılan,Git biraz çalış ellerin açılsın,biz o yolları geçtik,Şuan kalbimi aklımı çocuklara kullanıyorum,oda benim asıl işim. :P :oops:
Herkes ustası olduğu işi yapsın.Tamirciyseniz teknik servis açalım size...

sınıf öğretmeni dereceli formatör

cengiz2121' Alıntı:
Yazalım arkadaşım. 76.087

cengiz hocayı kutlarım.bu arada cengiz in branşı sınıf öğretmenliğidir..burada sınıf öğretmenlerini hor gören bilgisyar öğretmenlerine duyurulur.önemli olan branş değil işi bilmedir. :+1: :+1:

Re: sınıf öğretmeni dereceli formatör

memur' Alıntı:
cengiz2121' Alıntı:

cengiz hocayı kutlarım.bu arada cengiz in branşı sınıf öğretmenliğidir..burada sınıf öğretmenlerini hor gören bilgisyar öğretmenlerine duyurulur.önemli olan branş değil işi bilmedir. :+1: :+1:

yavvvv şu polemiğe girmesek artık. bıkmıyorsunuzda hiç. puanımıda yazayımda yanlış düüncelere kapılma. bende 67 aldım genele göre bakınca çok kötü değil yaniii.

kutlarım

blackbuk' Alıntı:
memur' Alıntı:
cengiz2121' Alıntı:

yavvvv şu polemiğe girmesek artık. bıkmıyorsunuzda hiç. puanımıda yazayımda yanlış düüncelere kapılma. bende 67 aldım genele göre bakınca çok kötü değil yaniii.

senide kutlarım,

Ben her ikinizi de kutlarım. :alkis: ( Memur ve Blackbuk)
Polemik olayına gelince, tüm arkadaşlarımızın bu forumda birbirine destek olması gerektiğini düşünüyorum, yoksa iş yumurta-tavuk misali kısır bir döngüye giriyor.
(Bu arada memur arkadaşım pm atarsan seni tanımış olurum. Tebriklerin için ayrıca teşekkür ederim.)

Geri