Dizüstünün kararını siz verin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

unlem

Site Gezgini
arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum. çok araştırdım ve seçenekler arttıkça karar vermesi bi o kadar zorlaşıyor

şöyle

14.1" veya daha küçük ekranlı,
2.o ghz işlemcili,
2 gb ram
....

tasarımı şık ve hafif olmalı

e tabi fiyatıda max 1800 olan

laptop var mı bildiğiniz???
:oops:

hocam almışken iyi bişey alayıım diyorum. basit bi ofis kullanıcısı olsak en ucuzuna yapışacam zaten ama fiyat/performans da önemli.

unlem' Alıntı:
arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum. çok araştırdım ve seçenekler arttıkça karar vermesi bi o kadar zorlaşıyor

şöyle

2.o ghz işlemcili,
2 gb ram
....

tasarımı şık ve hafif olmalı

e tabi fiyatıda max 1800 olan

laptop var mı bildiğiniz???

1800 e çok güzel dizüstü alırsın. dediğin özellikteki bir dizüstü nün fiyatı 1.300 falan core 2 duo ise tabii

öncelikle öneriler için teşekkürler arkadaşlar.

bugun packerdbell bg45 modelini gördüm çok hoşuma gitti. almaya karar vermek üzereyim.

core2duo t7250 2,0 Ghz 667Mhz, 2mb cache--2048MB--160 gb 5400rpm--12.1" 1280*800--intel GMAx3100 max 358 MB-- 1,8 kg =1,350 (12 ay vadeli)

arkadaşlar fiyat/performans nasıl sizce?
:?:

unlem' Alıntı:

şöyle

2.o ghz işlemcili,
2 gb ram

Datron modellerine bakabilirsin. Fiyat / Performans açısından en iyi taşınabilir bilgisayarlar olarak görüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

vaio, Toshiba gerisi boş

istanbulbilisim vaio icin iyi fiyatlar veriyor. Toshiba icin bimeks te kampanyalı modeller var a300 .... öneririm

Geri