aytekincan07
Aktif Üye
BULUNDUĞUM OKULUN DOĞU GÖREVİ SÜRESİ 5 YIL. BEN ÜÇ YILI TAMAMLADIM BU YIL. DOĞU GÖREVİ SÜRESİ 7 YIL OLAN BİR OKULA TAYİN İSTEYEBİLR MİYİM ???
neeey' Alıntı:BULUNDUĞUM OKULUN DOĞU GÖREVİ SÜRESİ 5 YIL. BEN ÜÇ YILI TAMAMLADIM BU YIL. DOĞU GÖREVİ SÜRESİ 7 YIL OLAN BİR OKULA TAYİN İSTEYEBİLR MİYİM ???
srpylmz' Alıntı:Habib hocam bn Aralık 2010 atamasiyim zorunlu hizmetim 3 yil ve hizmet yilim sistemde 2 olarak gözüküo bu hesaplamayla dolmuş sayılır mi
Sayın Hocam,srpylmz' Alıntı:Habib hocam bn Aralık 2010 atamasiyim zorunlu hizmetim 3 yil ve hizmet yilim sistemde 2 olarak gözüküo bu hesaplamayla dolmuş sayılır mi
bu maddeye göre doğu görevi süresi 7 yıl olan bi okula tayin isteyebilirim. yanlış yorumlamıyorum değil mi?kgunduz' Alıntı:şöylede bir madde var :
c. Başvuruların son günü itibarıyla adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla; sağlık ve eş durumu özrü nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenmiş olanlar ile birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alanlarında görev yapan zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenler, zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.
neeey' Alıntı:BULUNDUĞUM OKULUN DOĞU GÖREVİ SÜRESİ 5 YIL. BEN ÜÇ YILI TAMAMLADIM BU YIL. DOĞU GÖREVİ SÜRESİ 7 YIL OLAN BİR OKULA TAYİN İSTEYEBİLR MİYİM ???
mkankan' Alıntı:Şimdi zorunlu hizmeti 5 yıl olan okulumda 3 yıl doğu görevi yaptıktan sonra yine zorunlu hizmete tabi örneğin akdeniz bölgesinde başka hizmet alanında ve hizmet bölgesindeki bir okula tayin isteyebiliyor muyum? Yoksa sadece aynı hizmet alanında ve hizmet bölgesindeki başka bir ile mi il dışı isteyebiliyorum acaba?