doğacak bebeğim için duaya ihtiyacım var

Kodla Büyü

bilgisayarmax

Süper Üye
Süper Üye
hocalarım merhaba.21 haftalık hamileyim.dün doktor kontrolünde bazı şeylerin yolunda gitmediğini öğrendik :cry: bebeğimin böbreğinin birinde sorun var doktorumuz kalıcı da olabilir geçici de olabilir dedi.buraya da neden bunu yazdım bilmiyorum sanırım ne kadar çok dua edenim olursa bebeğimin o kadar çabuk iyileşeceğini düşündüm.sizden dua bekliyorum bebeğimiz için.inşallah geçici bir rahatsızlıktır.hepinize teşekkür ederim :cry:

Geçmiş olsun hocam. İnşallah geçicidir, içinizi ferah tutun. Bir arkadaşımı doktoru o kadar yanlış yönlendirdi ki hamileliği süresince, en mutlu geçirmesi gereken zamanları devamlı ağlayarak geçirdi. Doğumuna kadar devamlı ağladı, psikolojisi bozuldu rapor aldı uzun süre vs. Doğumdan sonra anlaşıldı ki hiç de bir sorun yokmuş, şu an 6 yaşında son derece sağlıklı bir yavrusu var çok şükür. Rabbim şifa versin

Rabbim şifa versin siz de bol bol dua edin bazen doktorlar kendilerini riske atmamak için en küçük bi ihtimali bile sanki %100 olacakmış gibi söyleyebiliyorlar

Kalbinizi ferah tutun hocam, 7 ayetlerden bol bol okuyun. hikmetleri çoktur.Aşağıda sizin için 3 tanesini seçtim.Devamı adreste http://gizliilimler.tr.gg/Yedi-Ayetler- ... 305%3B.htm

بسم الله الرحمن الرحيم

قُل لَّن يُصِيبَنَا إِلاَّ مَا كَتَبَ اللّهُ لَنَا هُوَ مَوْلاَنَا وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ

Bismillâhirrahmânirrahîm

Kul len yüsıybena illa ma ketebellahü lena hüve mevlana ve alellahi fel yetevekkelil mü’minun

Kurân Referansı: (Tevbe Suresi 51)

Anlamı: De ki: “Bizim başımıza ancak, Allah’ın bizim için yazdığı şeyler gelir. O, bizim yardımcımızdır. Öyleyse mü’minler, yalnız Allah’a güvensinler.”

بسم الله الرحمن الرحيم

وَإِن يَمْسَسْكَ اللّهُ بِضُرٍّ فَلاَ كَاشِفَ لَهُ إِلاَّ هُوَ وَإِن يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلاَ رَآدَّ لِفَضْلِهِ يُصَيبُ بِهِ مَن يَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ

Bismillâhirrahmânirrahîm

Ve in yemseskellahü bi durrin fe la kaşife lehu illa hu* Ve in yüridke bi hayrin fe la radde li fadlihi yüsiybü bihi men yeşaü min ıbadihi ve hüvel ğafurur rahiym

Kurân Referansı: (Yunus Suresi 107)

Anlamı: Eğer Allah sana herhangi bir zarar verecek olursa, bil ki onu, O’ndan başka giderebilecek yoktur. Eğer sana bir hayır dilerse, O’nun lütfunu engelleyebilecek de yoktur. O, bunu kullarından dilediğine eriştirir. O, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

بسم الله الرحمن الرحيم

وَلَئِن سَأَلْتَهُم مَّنْ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ لَيَقُولُنَّ اللَّهُ قُلْ أَفَرَأَيْتُم مَّا تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ إِنْ أَرَادَنِيَ اللَّهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ كَاشِفَاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرَادَنِي بِرَحْمَةٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِكَاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِيَ اللَّهُ عَلَيْهِ يَتَوَكَّلُ الْمُتَوَكِّلُونَ

Bismillâhirrahmânirrahîm

Ve lein seeltehüm men halekas semavati vel erda le yekulünnellah* Kul efe raeytüm ma ted’une min dunillahi in eradeniyellahü bi durrin hel hünne kaşifatü durrıhi ev eradeni bi rahmetin hel hünne mümsikatü rahmetihi kul hasbiyellahü aleyhi yetevekkelül mütevekkilun*

Kurân Referansı: (Zümer Sûresi 38)

Anlamı: Andolsun, eğer onlara, “Gökleri ve yeri kim yarattı?” diye sorsan elbette, “Allah”, derler. De ki: “Peki söyleyin bakalım? Allah’ı bırakıp da ibadet ettikleriniz var ya; eğer Allah bana herhangi bir zarar dokundurmak isterse, onlar Allah’ın dokundurduğu zararı kaldırabilirler mi? Yahut Allah bana bir rahmet dilese, onlar O’nun rahmetini engelleyebilirler mi?” De ki: “Allah bana yeter. Tevekkül edenler ancak O’na tevekkül ederler.”

gules84' Alıntı:
Kalbinizi ferah tutun hocam, 7 ayetlerden bol bol okuyun. hikmetleri çoktur.Aşağıda sizin için 3 tanesini seçtim.Devamı adreste http://gizliilimler.tr.gg/Yedi-Ayetler- ... 305%3B.htm

بسم الله الرحمن الرحيم

قُل لَّن يُصِيبَنَا إِلاَّ مَا كَتَبَ اللّهُ لَنَا هُوَ مَوْلاَنَا وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ

Bismillâhirrahmânirrahîm

Kul len yüsıybena illa ma ketebellahü lena hüve mevlana ve alellahi fel yetevekkelil mü’minun

Kurân Referansı: (Tevbe Suresi 51)

Anlamı: De ki: “Bizim başımıza ancak, Allah’ın bizim için yazdığı şeyler gelir. O, bizim yardımcımızdır. Öyleyse mü’minler, yalnız Allah’a güvensinler.”

بسم الله الرحمن الرحيم

وَإِن يَمْسَسْكَ اللّهُ بِضُرٍّ فَلاَ كَاشِفَ لَهُ إِلاَّ هُوَ وَإِن يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلاَ رَآدَّ لِفَضْلِهِ يُصَيبُ بِهِ مَن يَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ

Bismillâhirrahmânirrahîm

Ve in yemseskellahü bi durrin fe la kaşife lehu illa hu* Ve in yüridke bi hayrin fe la radde li fadlihi yüsiybü bihi men yeşaü min ıbadihi ve hüvel ğafurur rahiym

Kurân Referansı: (Yunus Suresi 107)

Anlamı: Eğer Allah sana herhangi bir zarar verecek olursa, bil ki onu, O’ndan başka giderebilecek yoktur. Eğer sana bir hayır dilerse, O’nun lütfunu engelleyebilecek de yoktur. O, bunu kullarından dilediğine eriştirir. O, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

بسم الله الرحمن الرحيم

وَلَئِن سَأَلْتَهُم مَّنْ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ لَيَقُولُنَّ اللَّهُ قُلْ أَفَرَأَيْتُم مَّا تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ إِنْ أَرَادَنِيَ اللَّهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ كَاشِفَاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرَادَنِي بِرَحْمَةٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِكَاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِيَ اللَّهُ عَلَيْهِ يَتَوَكَّلُ الْمُتَوَكِّلُونَ

Bismillâhirrahmânirrahîm

Ve lein seeltehüm men halekas semavati vel erda le yekulünnellah* Kul efe raeytüm ma ted’une min dunillahi in eradeniyellahü bi durrin hel hünne kaşifatü durrıhi ev eradeni bi rahmetin hel hünne mümsikatü rahmetihi kul hasbiyellahü aleyhi yetevekkelül mütevekkilun*

Kurân Referansı: (Zümer Sûresi 38)

Anlamı: Andolsun, eğer onlara, “Gökleri ve yeri kim yarattı?” diye sorsan elbette, “Allah”, derler. De ki: “Peki söyleyin bakalım? Allah’ı bırakıp da ibadet ettikleriniz var ya; eğer Allah bana herhangi bir zarar dokundurmak isterse, onlar Allah’ın dokundurduğu zararı kaldırabilirler mi? Yahut Allah bana bir rahmet dilese, onlar O’nun rahmetini engelleyebilirler mi?” De ki: “Allah bana yeter. Tevekkül edenler ancak O’na tevekkül ederler.”

allah tüm kalbi güzel insanlara rahmet dilesin, kötüleri ve zalimleri kahretsin inşallah.

geçmiş olsun hocam allah şifa versin sevdiceğim hocama katılııyorum sen moralini bozma

Hocam umarım sorun geçicidir. Allah şifa versin
İmkanın varsa tam teşekküllü kendini kanıtlamış farklı bir hastanelere ve farklı bir doktorlara görün hocam. Eşimin hamileliği sırasında araştırarak gittiğimiz ve memnun da kaldığımız doktorun daha sonra başka bir hamile arkadaş için yanlış cinsiyet teşhisi koyduğunu gördüm.
Allah kucağınıza sağlıklı güzel bir prenses yada yakışıklı bir prens almanızı nasip etsin.

hocam bu gibi seylerde genelde dogumdan sonra cocuk saglikli doguyor cok sukur... insallah sizin bebeginizde saglikli nur topu gibi dogar... Herhangi bir sıkıntı olmasi durumunda anne karninda maalesef mudahalede bulunulamiyor.. Bu gibi durumlari da imtihan olarak gorup ona gore sabir vebtevekkul gosterilmeli... birde aman ha beslenmenize dikkat edin... bu zamandan sonra bebek hizla buyuyecek ve sizin beslenmeniz 1. derece onemli olacak cocugun saglikli gelisimi buna bagli... bazi doktorlar bebek ihtiyacini her zaman alir desede bazi doktorlarda o doktorlarin... diyor...

Geri